Lampa

/ Permalink / 1
Sitter och tittar på lampor. Ja för det börjar behövas. Mörkret är ett faktum!
I Dalkarlså hade vi inga lampor. Vi levde på ljus och de små bordslampor vi hade. Haha... I Slätte var det lampor i alla rum. Fula men de funkade ju!
..
I denna lägenhet ville vi inte köpa något snabbt bara för att vi behövde det. Något billigt och fult. Nej vi ville ta vår tid att hitta saker och eftersom vi skulle få barn och det har varit ljust har inte just lampor legat högt på behovs-listan.
Kökslampa köpte vi ganska snabbt. För att vi hittade en som vi ville ha när vi letade säng. Men köket var ju knappast viktigast. Det är nu det enda rummet där vi har ljus. 3 taklampor, spislampa och två arbetsbordslampor. Det är ljust där!
..
Bild från Ikea!
..
Vi såg en golvlampa på Ikea som såg ut som ett långt "fiskespö" där lampan hängde längst ut. Vi föll båda för den men tyckte inte den var riktigt perfekt för det priset. Så vi köpte den inte. Men har inte hittat den någon annan stans. Så flera gånger har våra blickar dragits dit. Tittat drömmande på den lampan!
Vi hittade en liknande på mio. Men den kostade lika mycket som mat för ett halvår så.. nej tack!
..
Men just nu drömmer jag och funderar vad för cool lampa vi ska ha i sovrummet. Ja, det är ett krav att lampan ska vara cool. Hellre rolig och ful än tråkig och klassisk! Det finns allt för många roliga lampor i världen just nu för att jag skulle köpa en tråkig på loppis! På loppis lämnas det aldrig precis in någon cool retro lampa. Utan vi snackar mystiska träklenoder eller plastiga bananlampor!
#1 - - Anonym:

Man kan göra om en tråkig och ful lampa till något fint, om man bara är beredd att pyssla lite! Sök bara på DIY-tips på internet så lär det komma upp massor av förslag! Allt som är fint behöver inte kosta multum!

Till top