Farliga saker!

/ Permalink / 0
Jag har hela tiden tänkt att i nästa lägenhet, då ska vi inreda så det är nästintill tomt. Inte en enda lite prydnadssak ska existera. Inte ett enda vingligt litet bord eller livsfarliga krukväxter på golvet.
Men det är ju nästan 2 månader tills vi ska flytta! Och han rör ju på sig nu. Ja på två månader är det ju möjligt han lär sig gå.. i alla fall klättra!
..
Får väl gå igenom lägenheten och ta bort "farliga" saker. Några saker är väl krukväxter, Tamars toalett och mat och möjligen den stora glaslyktan som han bara älskar att skaka!
Blommorna känns värst. Har funderat på att lämna dem till någon som kan ta hand om dem tills Natael är uppfostrad. Men det gör rent av ont i hjärtat. Får klura på andra lösningar... Ha blommorna i taket till exempel!
..
Det är verkligen kul att han börjat röra på sig. Men det är också väldigt spännande och nervöst också! haha...
..
Tamar får också njuta av hans rörlighet och fascination. Tur att i alla fall hon ibland bryr sig om vad man säger. När Natael blir lite för kärvänlig och Tamar ser lite för sur ut funkar det ofta att säga till henne. Så tittar hon upp eller går därifrån.
Till top