Inredning

/ Permalink / 0
Jag och Orhan har en del intressen gemensam. Vi tycker båda om mat och resor. Framför allt. Men det finns ett intresse till vi delar. Och det är inredning.
Vilket är ganska kul. VI kan gå runt länge på inredningsbutiker och diskutera.
Orhans ledord när det kommer till inredning är ordning och reda. Han gillar stora vackra möbler. Modernt!! Medan jag mer tänker på detaljer, dras till gammalt och trasigt, kan spexa loss och vill att det i slutändan ska bli balans! Jag brukar drömma fram hur det ska se ut medan Orhan är den som letar möbler och grejer! :P
..
Vi har alltid haft drömmar och ideer om hur vi velat vårat hem ska se ut. Men vi har varit väldigt långsamma med att fixa. Både lathet och ekonomi kanske.Vi har saker. Behöver inget. Alltså fixas det inte! Även om det inte alls är särskilt mysigt!
..
Så vi kom fram till att göra en plan. Rita upp hur varje rum ska se ut. Stil, färger, möbler osv. Ja framför allt en lista på vilka möbler vi ska ha. Sen betar vi av den listan eftersom när rätt möbel dyker upp till rätt pris. Detta för att undvika spontant kaos av olika stilar och för att vi någon gång ska få det hem vi drömmer om utan att stirra oss blinda på det kaos vi har!
..
Sitter nu och letar efter inspirationsbilder. Tycker det här är jättekul.
Vi kom fram till ett sovrum som ska vara romantiskt. Ja både jag och Orhan har märkt att vi gillar sån där countrystil eller vad man kallar det! 
Sovrummet ska inspireras från Inter. Haha.. det har vi planerat sen vi blev ihop nästan. Ett svart-blått vardagsrum! Hårt, stilrent och mysigt!
 
Till top