Försöker lura till mig 100 kr extra!

Allmänt / Permalink / 0
Har väntat i evigheter på godkännande från försäkringskassan om min föräldrapenning. Fick ju det inskickat lite sent eftersom jag inte blev godkänd graviditetspenningen.
På sista dagen som det står att det ska ta dem att besluta fick jag ett brev. Där det stod att min arbetsgivare angett en annan lön än mig. Hela 117 kr mindre än vad jag skrivit!
Nu fick jag två veckor på mig att säga något om saken.
..
Skojar de med mig? Tror de att jag tänker gå emot min chef om vad jag har för lön. Om hela 117 kr!? Kämpa för min rätt om de sista 100 kronorna!!!! Är det inte självklart att lönekontoret har rätt och jag gjort ett misstag?
Och de kunde inte sagt något om detta några veckor tidigare? Nej vänta till sista dagen för att dra ut på det två veckor till! Tss tss...
..
Ringde in och kvinnan som svarade skrattade lika mycket som jag.
Lät i alla fall som det skulle lösa sig. Vore inte dumt med de slantarna nu om jag skulle råka föda innan lön liksom. När Natael föddes gick det åt massa pengar...turer fram och tillbaka till Skövde, restauranger och mat och behov av kläder i mindre storlekar då Natael visade sig vara så liten! haha... XD
 

Vecka 38

Allmänt / Permalink / 0
Äntligen börjar Mars och lagom till det är bebis färdig. Månaden då det ska hända. Bara att ploppa ut! Förhoppningsvis. Finns ju en chans att det blir påskbebis förstås!
..
Har haft förvärkar nu sen i Onsdags kväll. De har varit lugnt under dagen men nu på eftermiddagen/kvällen satte det igång igen. Starkar än innan. Kan bero på att jag bär runt på min koala-son hela dagen kanske! haha
Bebis trycker på neråt. Ilar obehagligt mycket där nere!!!
..
Har också haft ont i fingrarna. Har haft det i snart två veckor. Visste inte vad det var. Fingrarna var stela och gjorde ont att böja. Nu under veckan har händerna varit svullna på mornarna också.. nu gissar jag på karpateltunnelsyndromet! :P Finns alltid något nytt att prova på. Helt överkomligt. Det gör ont att knyta händerna och är de svullna kan jag ju typ inte knäppa händerna. Men det behöver jag ju inte pyssla med!
..
Ligger på plus 14 kg nu. nästan 15.. Kan bero på att jag ätit ordentligt denna vecka.. Ja hemska saker vad det finns plats i mage och vad hungrig jag är! :P Eller så har bebis lagt på sig!
Tycker inte man ser på sig själv i spegeln att man är större. Förutom bröst och mage alltså. Men tittar jag bak på bilder så.. haha jo, jag ser annorlunda ut!
..
Kalaskulan! 
 

Feber...

Allmänt / Permalink / 0
Ville absolut inte att Natte skulle bli smittad av mig. Men det är väl oundvikligt. Det är värre för han också.
Rejält med feber så jag har hela dagen haft ett barn på mig. Som en koala. Börjar bli liiite trött. Men vad gör man inte. Stackars lillkillen.
..
Man får ta det lugnt och acceptera en dag i soffan haha... Och att alla saker man ska göra blir lite handikappade. Vi har sovit lite tillsammans också. (tuff natt ju) Så dagen har gått ändå.
Är extremt godissugen nu. Slår mig att det är fredag. Klart vi ska ha fredagsmys!!! Det är bara bra med fredagsvitaminer till febriga barn haha...
..
 
Till top