Bloggar på

Allmänt / Permalink / 1
Det har varit en intensiv december. Det sa bara swish. ja dels kanske för att jag såg fram emot julen men det har varit mycket.
Lite mer jobb än vanligt för min del och sen en massa saker jag velat hinna med varenda lediga dag.. eller till och med ledig stund.
Julveckan nu har bara försvunnit. De sista dagarna nu också. Jobbar och ska samtidigt planera och lyckas handla in till nån middag. Kan inte släppa heller de saker Orhan sagt att HAN fixar. (sjuk)
Känns skönt med lite ledigt sen. Även om vi ska neröver, till mor och far, och det säkerligen inte blir någon vila. Men januari överlag är troligen lugnare.
 
Ja det är skönt att julen är över.
 
Igår rensade vi ut allt ur hemmet. Jag dansade lite runt granen med barnen och sen klippte vi sönder den och kastade ut den. Alla dekorationer (Alla.. precis som om vi har nå mängder) har åkt ner i lådan. Det enda som är kvar är barnens gran och stjärnan.
Plötsligt blev här mörkt och vi insåg att ett par lampor vore på sin plats. Skriver upp det på listan över saker vi aldrig kommer köpa. (Den blir bara längre och längre... dags att börja beta av kanske.)
 
Har ju inte bloggat nu på ett tag. Jo ett julaftonsinlägg och det jag skrev nyss. De andra inläggen som dykt upp var skrivna för länge sen haha.
Det var faktiskt skönt. Har stressat upp mig ibland över att producera. Vilket är sjukt med tanke på att jag ju inte är nån proffsbloggare. haha Vem bryr sig liksom.
Ja sen för att jag tycker det är så kul att skriva. Har suttit och knöstat fram nåt ibland bara för att jag velat skriva. 

Men jag verkar inte behöva knösta fram flera inlägg per dag precis. Ni är stabila.. ni hemliga läsare haha. Har varit lika många här som vanligt.
Nu nya året ska jag skriva för att det är kul när jag känner att jag har något kul att skriva! Inget bajs om köttfärsinköp eller... ja vad jag nu brukar skriva om.
Höhö får se hur det går med den saken.
Önskar jag hade en intressantare vardag.Mer roliga saker att skriva om. Men det har jag inte. Så då ska jag väl hålla fingrarna i styr!!! Och inte skriva om sånt jag sedan skäms för haha
 
 
#1 - - Linda :

Och jag som tycker köttfärsinköp inläggen är de bästa 😉

Svar: Kan just tänka mig det. 😜
Petra Gashi

Till top