Får man några julklappar om man inte har julgran?

Allmänt / Permalink / 0
Så var stod granen så grön och grann i stugan! :)
Blev en riktig mysig liten utflykt med de äldre två. Låter kanske som ingen större skillnad men man får så mycket mer lugn och tid för äldre när man slipper bära på en liten snubbe. Och stressa över att han inte kan låta bli att röra eller sitta still längre!
Nu kunde vi strosa. Fika i lugn och ro. Mysigt!
 
Vi köpte helt enkelt bara granen och dekorationer till granen. Sen fikade vi på det. 
Vi hade ju tänkt dela upp oss helt för att få umgås ordentligt med ett barn. Det kan vara mysigt faktiskt. Man får mer tid att lära känna det när man har bara det att koncentrera sig på! 
Men vi körde på en utflykt alla fyra.
Tyckte det räckte. Gabriel har ju bland annat börjat använda sig av riktigt sofistikerade ord och pratar om saker lite mer... moget på nåt sätt.
Ja bara en sån sak. Det hann jag upptäcka idag när Jesaja var ur vägen! haha
 
Väl hemma, med Jesaja, klädde vi granen och ja. Nu står den grön och grann i stugan.
Vi tyckte vi valde en så stor och fin men väl hemma upptäckte vi att den var jättesne! Alltså tung på en sida. Aaah hur kunde vi inte se det där på affärn?!?!?!
Så den kunde inte stå i foten vi hade. Började klippa bort lite men grenarna var så stora att granen ju typ försvann.
Men vi lyckades balansera den i en kruka tillslut. I en hink! haha. (Bra med hink så tar inte vattnet slut så fort haha)
Vi blev alla lite oroliga i familjen,. hur skulle det gå om vi inte fick granen att stå. Skulle vi få nå paket då om de inte kunde ligga under granen!?
Tur att det löste sig!
 
 
Till top