Nån sorts dröm

Allmänt / dröm, frilansande florist, trädgård / Permalink / 0
Har börjat drömma lite om framtiden. Nån sorts idyll. 
Just nu jobbar jag som typ kassörska och bukettbindare. Det var inte det jag drömde om när jag var liten.. eller när jag utbildade mig till florist. Jag vill ju vara kreativ!
 
Dessutom drömmer jag om ett liv hemma. Lite självförsörjande. Odla och ha djur. Det vore mysigt. leva på det jag producerar. Även Orhan önskar sig ett sådant liv. Typ. 
 
Så tänker mig lite om man hade nån liten... lada.. eller uthus till det hus vi i framtiden köper. Att ha som ett eget företag där. Frilansande florist typ.
Kanske odla själv det jag säljer. Göra arrangemang av sånt som finns i skog och natur. Och i min trädgård.
Ingen butik direkt kanske.. eller jag vet inte... kanske.Möjligen på sommaren. Kanske en butik där jag kan sälja växter till trädgård, grönsaker och.. ehm ägg?
Men mest ta emot beställningar på arrangemang och köra ut i trakten. 
 
Mest bara för att det är kul och att kunna hålla nere priser då det finns så mycket material i naturen! Sjukt att vi köper så mycket ändå. Vi köper in kottar, mossa och sprayade björkkvistar. Det kan man ju lätt göra själv. 
Ja folk köper ju också kottar, mossa, ogräs och tallkvistar. (lika märkligt det kanske)
 
 
Och jag har alltid drömt om att få göra personliga saker. Inte saker folk väljer ur en katalog. Det finns så mycket man kan göra. Folk tänker aldrig så långt. Eller så vill de vara precis som alla andra är.
Till exempel varför köper ALLA en röd handros. HAllå? Ta en anemon och en videkvist istället om personen som dog älskade våren!
Bara ha en massa tid för varje kund. Det vore kul!
 
Tycker det låter så kul så att jag vill börja nu. Men jag vet ju inte om vi ska bo kvar här så känns för tidigt att tänka så.
Kanske får jag också ett roligare jobb framöver att jag tappar intresset av att pyssla hemma. Så jag blir nöjd med det. haha
 
Men att ha ett hus i skogen. En egen stor trädgård där jag kan odla massor. Och ha olika djur. ta hand om det. Leva på det. Och vara kreativ. Kanske bara vara kreativ och fota till nån blogg eller ett instagramkonto...
Inte ute efter nån karriär eller massa pengar. Bara.. vara!
Det vore drömmen!
 
En dag kanske?
Till top