Sliten mamma...

Allmänt / Permalink / 0
I morgon blir det nya äventyr. Burträsk marknad och allmänt umgänge.
Ska bli trevligt. Känner mig lite oroad över Jesajas evinnerliga gråt men förhoppningsvis ger det med sig. Han har inte vaknat så mycket än i alla fall. Två gånger sen jag la honom. otrösterlig. Det enda som funkar är flaskan. (Ja ni fattar varför det inte går att sluta med nå nattmål nu!)
Men men... sover han dåligt där är det ju inte värre än att jag åker hem med han! Burträsk är ju inte precis långt bort i fjärran! Ah.. beroende på hur många vägarbeten de utför på den vägen förstås! XD
Känns inte så kul att förstöra sömnen för andra precis!
Vi får se.. vi får se...
 
 
Har varit en riktig deppardag.
Alltså jag kommer inte på vad jag ska göra om jag är hemma. Finns inget!!! Jag satt och försökte lösa ett korsord. Ja ni hör ju. Vad har jag för liv egentligen? Men inte ens det kunde jag sitta ner och göra!
 
Försöker jag hitta på nåt känns det lite som om barnen attackerar med miljarder problem. Bättre då att bara sitta där och glo. Stilla i soffan med öppen famn för alla som kan tänkas behöva sitta där!
Så trött på mobilen. Knappt man får se på den heller förstås. Svårt att ha nåt i händerna för sig själv när en liten kille ideligen kämpar för att ta det ifrån en. Eller bara råkar sparka till armen hela hela hela tiden!
 
Näe.. ska inte skylla på hela barnaskaran. Nog för att syskonbråk är olidligt också men... 
En bebis som bara skriker däremot. Det suger musten ur en! Han har varit krånglig så länge nu att jag börjar tappa hoppet om en lugn stund någon gång! Blir har större någon gång eller?
 
Jag vet att det är såhär emellanåt. Det kommer tuffare perioder. Just nu har Jesaja lyckats ha först en mammig och pappig kris av ständig oro. Sedan feber. Och nu panikskrik!
Klart man blir matt.
Det blir bättre jag vet det innerst inne. Men just nu känns det väldigt avlägset! Känner mig allmänt tråkig, förslöad och helt utan ett liv!
 
Inte ens säkert det hade varit bättre utan barn. Då finns det så mycket annat att må sämre över. Med barn har man inte tid. XD 
 
I morgon ska vi i alla fall iväg. Det blir bra. :)
Nu en låååång varm dusch och sen hopp i säng. Orhans sovmorgon i morgon! Då måste man vara någorlunda utvilad!
Till top