Tråkigheter

Allmänt / Permalink / 2
Jag förstår ju att ni länge undrat vad jag tycker är tråkigt. Så här kommer en lista.
 
-ta på mig kläder på morgonen. Man vaknar waaaaay to early och ska då krångla på sig bh och vackra kläder. Pft Det kräver sin kaffe.
 
- vika tvätt. Alltså seriöst. Våra berg brukar vara enorma. Man viker och för vad. Inte ligger någons kläder fint i nån garderob precis!!! 
 
-klä på barnen kläder. Ja det är rent av snäppet värre. För de vill inte ha kläder. Och att bråka om nåt som är tråkigt!!! Kan man inte leva i pyamas och samma blöja?
 
-plocka ur diskmaskinen. En djup suck när man öppnar luckan och till sin förskräckelse ser rena skinande tallrikar och glas!!!
 
-sitta med när orhan ska fylla i "viktiga" papper. Man trycker. Klart. Men orhan kontrolläser varenda gång sidan ber en trycka på en knapp för att gå vidare. Jag blir så stressad att jag får eksem! "Köp, Kööööp, tryck köp nu! Så nu tryck!!!! Aaaaargh!"
 
-gå upp för en trappa. Alltså jag ska INTE ha en trappa i mitt hus. Man går ner och kommer på att man glömt nåt på övervåningen. Finns inget som får ett hus att kännas så stort som en trappa mellan en själv och det man ska åt.
 
-vattna blommorna. Kan tyckas märkligt för någon med blomsterintresse. Men jag skjuter gärna upp det tills någon börjar svimma och vi snackar livräddning!
#1 - - Pia E:

kommer listan på livets härligheter snart?

Svar: Tja skrev ju en för inte så länge sen om olika lyckostunder. ;)
Petra Gashi

#2 - - Jagminnsdig.blogg.se:

Aha. Jag fortsätter neråt med andra ord ;)

Svar: Precis! ;) Saknas kanske ett inlägg om roligheter! XD
Petra Gashi

Till top