En förbättring!

Allmänt / Permalink / 0
Idag när jag sprang min lilla korta runda kändes det som att jag fått bättre kondition. Det gick lätt. Gick en minut snabbare mot första gången så någon monsterförbättring snackar vi inte. Men likväl en förbättring! :D
Men det jag reagerade mest på var att det kändes lätt!
Första gången kände jag ju mig döende. Kunde inte sluta tänka är det slut snart, hur långt är det kvar, detta går inte.
Nu blev jag snarare förvånad över hur snabbt jag var klar. Inte kände jag mig döende. Trots att det inte gick mycket snabbare egentligen!
Dags att ta i hårdare kanske. Eller förlänga!
 
Har läst runt lite på nätet nu hur snabbt man bör klara 2 km. Och vad jag förstår av alla irriterande löpares kommentarer är att man ju rent av är en nolla om man inte klarar det på under 10 minuter. ja 10 minuter är till och med så dåligt att man skulle kunna gå 2 km baklänges på den tiden till och med om man aldrig tränat.
Kul. Jag springer på en kvart. Det är kuperat förstås men ändå. Oj så pinsamt! Men dåså. 10 minuter är mitt mål! Känns som ett väldigt långsiktgt mål! haha
 
Typ träningsbild från när jag och Orhan precis blivit ihop! 
 
Vill ha för mig att jag låg på drygt 12 minuter i mariestad. På den vägen fanns en enda liten uppförsbacke typ. Så frågan är om jag hade bättre kondis då (hur nu de skulle gått till) eller bara helt enkelt har en tuff väg nu!
 
Näe.. ska inte jämföra mig med snobbigare löpare. Jag är nöjd. Kände samma sak sist jag tränade också. Glatt överaskad över hur snabbt man faktiskt får resultat!
 
Min och Orhans utmaning går ut på att träna 3 gånger i veckan. Jag springer inte bara utan styrketränar, skuttar runt till en instruktör osv. Vi har hållit på i snart en månad. Sista veckan som börjar nu. Men jag tänker såklart fortsätta! 
Till top