Flytta tillbaka

Allmänt / Permalink / 1
Känner att jag är sugen på att flytta neröver nu. Vår plan var att stanna här till nästa år och då se om vi kan ta oss söderut igen. Så ja vi har tänkt flytta tillbaka fast inte nu...
Eftersom jag har fast jobb så tänkte jag passa på att skaffa mig erfarenhet så fler portar öppnas för mig. Söderut är det svårare för mig att få jobb! Det kryllar av florister! Som nåt himla virus!
Vill ju typ bestämma vars vi ska hålla till innan killen börjar skolan i alla fall. Fast samtidigt har ju yngre barn lättare att hitta nya vänner och ta sig in i nya samlingar. Och Natael är utåtriktad så det räcker och blir över.
..
Har tittat lite efter jobb redan nu, till mig och Orhan. Hittat lite möjliga och varit sugen på att skicka en ansökan! 
Fast egentligen vet jag inte...  Var skulle vi ta vägen och vad finns för oss där? Vart skulle vi hamna? Vart vill vi? Blir det bättre än här? Bara tanken på att flytta igen ger mig lite panik. Jag orkar inte. (nu skulle vi ju inte heller få hjälp av nåt himla företag med gratis flyttfirma! haha)
..
Blivande västgötar igen?
..
Trivs här. Det vi inte gillar är att det är långt till bådas våra familjer. Det är tråkigt. 
Och klimatet gillar vi inte heller, framförallt Orhan! haha... Man kan väl vänja sig vid klimat men jag ser lite mina odlingsdrömmar blåsa bort. Och Orhan han har tydligen fortfarande medelhavsklimat i kroppen och får ju chockreaktioner varje dag! Går runt och är lite evigt bitter! 
Hus är dessutom megadyrt här, om vi inte vill in i landet och.. njae.. Tror inte det. Och jag och Orhan längtar efter ett hus. Med djur och odlingar! Barnen kan leka ute. Utrymme!!! :D
..
Jag vet inte riktigt vad denna iver kom från att skippa i planen om att flytta så snart som möjligt. Istället för att vänta ett år. Kanske att det vore smidigare att flytta medan vi har föräldradagar kvar. 
Och skulle jag få ett annat jobb så behöver jag ju inte erfarenheten här för att hitta annat jobb. Logiskt!
Orhan har inget ordentligt här just nu. Om inte skolan där han jobbar nu anstränger sig för att få tillbaka honom!
..
Älskar mitt västerbotten. Men det går ju att resa hit.. Det är ju bara sommaren här uppe jag gillar! XD
#1 - - Linda:

Skulle bli så tomt och trist om ni flyttar och Melicia skulle sakna sina bästisar <3

Svar: Ja, jag skulle sakna dig/er med! :) <3Vi får se hur det blir!
Petra Gashi

Till top