Längtar till värmen...

Allmänt / Permalink / 0
Gabriel har fastnat för Bamse helt plötsligt och fick idag upp ett klipp från precis det hotellet vi bodde på. Just den personalen som dansade runt med Bamse. Åååh längtade tillbaka.
 
Det var inte avslappnat. Tupplurer, måltider, mellanmål, ersättning, toabesök... och Jesaja orkade inte sitta still nå länge på samma plats i vagnen. Dessutom var det ju ett sjå med att skydda honom från sol och värme!
De andra pojkarna hade spring i benen. Hela tiden fick man vara på alerten. Ville ju inte ha ett barn som ramlat ner i nån pool.
Vi låg på rummet och vilade under de soligaste timmarna. Alltid! Så mycket av resan var vila i rummet. XD
Och vi hade rätt tråkigt emellanåt. vad gjorde man där egentligen på ett turistparadis. fanns inget normalt att se. ALLT var hotell! Vi promenerade runt och tittade på andra större, lyxigare hotell och spanade in butikerna som alla erbjöd samma turistinriktade sortiment!
 
Men trots det var det så skönt och trevligt. Mysigt!
Spring och rutiner har man ju här hemma också. Så det är ju strunt sak samma vars man befinner sig. 
Nej vi kunde kanske inte njuta av en solsemester genom att ligga vid polen och dricka drinkar. Läsa en god bok eller plaska runt i havet.
MEN.
Att slippa tänka på att laga mat. Att slippa plocka undan och städa efter barnen! Att få rummet städat! Att upptäcka små saker med barnen som sköldpaddor, blommor och Bamse. Bara glida runt och få allt serverat.
Att varje kväll få göra sig lite fin. Njuta av den då behagliga värmen och glida ut i mörkret, känna doften av blommor och äta massa god mat. Umgås med varandra. På ett annat sätt än man gör hemma!
Bara glömma bort regler och rutiner. (Ja inte alla. Då blir ju barnen loco!)
Det var skönt!
 
Kommer absolut köra på charter igen!
 
 
Fast nu nästa år har vi andra planer förstås... haha... Om jag inte råkar vinna några tusen. Då kan jag tänka mig att ta en spontan extra-resa haha...
Till top