Nyår

Allmänt / Permalink / 0
Nyår är mest en glad påminnelse om bristen på vänner. Ja beror väl mest på matandet av glada videos och bilder. Alla har sååå många roliga vänner att fira med!
Vi hamnade i kyrkan vilket jag inte var sugen på egentligen. Dels eftersom jag knappt känner någon där längre. Och för att det är ofunktionellt med småbarn. Haha. Skulle de bli trötta så finns det ingenstans att lägga dem.
 
Så när Jesaja  som väntat freakade ut tappade jag humöret. Kunde höra hur han skrek "du har inga vänner!"
Orkade inte med nå ömkande från andra och travade ut likt en sur tonåring. Skämmes Petra!
Annars r var det nog faktiskt rätt trevligt där. Haha...
 
 
Det är ju faktiskt ens egna fel om man har dåligt med vänner. 
Jag har i alla fall min Orhan! 

Litet bönesvar och bra tider!

Allmänt / Permalink / 1
Tog i och beställde hem snitt till nyår. Vilket jag såklart nu vart orolig för. Fick inte såå många nyårsbeställningar och fredagsbuketter och  det är så lugnt nu.
Jahapp. Ska man behöva slänga massor nu då. Ska ju ha semester.
Skrev till några nära och kära att de fick hjälpa mig  be att det går lite snitt nu. 
 
Och det tog skruv. Ramlade in flera nyårsbeställningar och några kom och köpte blommor idag. Nu känner jag snarare att jag kanske har det lite snålt till på Måndag för eventuella spontana kunder. Men så får det vara.
 
 
Dagens höjdpunkt var en äldre man som sa att han följde mig på facebook och ville ha en dån där vacker trendig bukett till nyår. Ursäktade att han inte kommit tidigare. Haha
Har mest kvinnliga fans så väldigt kul med en man. Att de finns!!! (Ca 20% av instagramföljarna)
 
Jag är seriöst lite rörd efter jul och nyår. Så mycket folk som dykt upp med komplimanger. Att folk sett mina buketter.Att se hur många jag når via sociala medier. Det är kul. 
Klart jag fattar att det kommer lugna sig nu igen efter högtiderna. Oavsett antal följare på instagram. Men ska tänka på detta under tråkigare tider nu framöver. Jag suger inte!!! Ska knaggla mig förbi januari så väntar ju de gröna växternas tid och alla hjärtans dag. Bröllopsplaneringar. Helt klart bra tider. Måste beställa hem lite vårnyheter också.
 
Det där med fina buketter som många påpekar Tror det till stor del handlar om konsten att fota buketter. Att anstränga sig lite. Jag gör ju inget avancerat.  Men en del vet inte hur de ska fota buketten för att visa den på bästa sätt. Eller de tar sig inte tiden. Jag är inget fotogeni men jag ser ju vad jag blir köpsugen av.

Komplimanger

Allmänt / Permalink / 0
Gick ju åt såna mängder snitt nu i jul. Beror väl till stor del på att det var så många bud. Många som beställde julbuketter. Inget jag var beredd på. Ja jag beställde hem galet för lite. Tvingades ju säga till säkert 20 pers att nej tyvärr. Har inget snitt! 
Så jag är lite nervös inför nyår. Vad väntar? Vill inte ta hem för lite men vill inte ha massa kvar sen i januari då jag ska ha semester. Blir ju bara att slänga! Klurigt!
 
En av de sista kunderna nu i helgen gav en sån fin komplimang när vi pratade om det. Hur min snittkyl var tom. (Hon var en av de få smarta som beställt!) Hon sa att det berodde på att jag ju hade det så fint i butiken och hade ett sånt intressant utbud på snitt och gjorde så fina grejer. (typ)
 
Alltså. Jag bli imponerad av folk som bara kan säga sånt hux flux. Önskar att jag också var sån! Jag är hemskt snål med komplimanger. När man vet hur det värmer liksom. Vem blir irriterad över en komplimang?! Men jag bara säger det inte. Sen är jag kanske inte heller den mest lättimponerade. Fast var spelar det för roll. Ett litet ord kan verkligen lyfta!
 
Nå den komplimangen var det perfekta slutet på julförsälningen och jag känner mig extra taggad på att fylla kylen med ett nytt spännande utbud och locka med bilder på vackra buketter!
Men hur mycket... Har beställt hem lite. Gått lite efter tidigare beställningar. Men jag vet ju inget. Nu är ju kylen helt tom också. Borde väl shoppa loss.
 
Snitt är absolut det som är roligast. Så det är min dröm att bli större på just det!
Till top