Misslyckad dag

Allmänt / Spindel, Trimmerolycka / Permalink / 1
Rörig, förvirrad, misslyckad dag.
 
Började på vägen till jobbet. Bränner förbi en bil på e4 i en kurva och när jag väl kommit runt ser jag att det står en hel hög renar i vägkanten. Och där kommer jag farande som en tok. Aaah. Tack o lov de stod just i kanten.
 
Funderar varför jag bara ser renar när jag kör utan barnen.de får aldrig se en ren!!!
 
På jobbet får jag minst en uppgift för mycket att hantera på förmiddagen. Jag är ensam och tycker mest jag snurrar runt med 15 papper i handen.
 
Glömmer bort att skicka med nå glaskulor med lastbilen som passerar. Trots att jag två minuter innan själv frågade chefen om jag skulle skicka med dem där.
 
En himla hoppspindel jag hittade på en blomma i tisdags vägrar försvinna. Så fort jag närmar mig lyfter han hotfullt frambenen och hoppar helt spontant.
Brrrr...
Jag har sprutat hela blomman med slangen men icke. Snart sitter den där på toopen igen.
Min kollega vägra också ta blommorna.
Jag har ställt spindelns blommor i diskhon och överlåter problemet åt morgondagens personal.
 
Den började förstås kännas lite som ett husdjur tillslut.
 
Upptäcker i en himla allerstidning att jag gått och sagt fel namn på en blomma. Den heter inte thapsi. Den heter thlaspi.
Vad är föresten thlaspi för sjukt namn. Låter ju som jag har svårt att uttala nåt när jag säger det.
Tanterna som undrar om namnet kommer aldrig fatta vad jag säger. Det är ett som är säkert!
Om de inte läser allers.
 
 
Orhan blir sjuk så jag får köra hem. Tråkigt.
 
Trimmar Gabriels hår inför förskolestarten. Blir så nöjd. Så snyggt. Ska bara ta lite bakom örat. Hör en klack men bryr mig inte tills jag ser att apparaten rakar bort håret helt istället.
Det var den där himla kammen som bestämmer längden som ramlat av.
Åh gräm gräm. Jag var ju så nöjd och nu. Ett hål bakom örat!!! Lagom till förskolestarten.
"Men Gabriel åh... vad... fint MAMMA har klippt!"
 
Jesaja är naken efter badet och kommer med en ballong som han kastar till mig. Några gånger passar vi varandra. Det luktar märkligt. Det luktar... 
Det är bajs på ballongen! Det är bajs överallt!!! Argh
 
Vissa dagar alltså!
#1 - - Anonym:

Renarna är ett stående problem de senaste dagarna xD i Mån när vi skulle till Umeå bromsade vi in för dem och i samma sekund kör en galning om oss och får fullständigt lägga sig på bromsen för o inte kör in i dem som går på vänster sida vägen. Sen när Clas kör hem i förrgår så står en ensam ren mitt på vägen så han får lägga sig på bromsen för att inte köra ihjäl den ! linda
Jisses asså ! De har bosatt sig vid E4 an xD

Svar: Ja men de är ju hur många som helst där. Låg typ 100 vid vägen nån gång. Utanför räcket då. De kunde ju valt en lugnare väg att hänga på!Har som tur var inte behövt tvärnita för några än. 😉 var närmast hittills då igår.
Petra Gashi

Till top