När man skapar nåt fult!

Allmänt / arrangemang, tulpan / Permalink / 0
 
 
Ibland gör man fula saker! haha
Näe jag säger inte detta i ett försök att fiska sympati. Utan jag tycker uppriktigt sagt det här är eländigt fult. haha..
Ja hade jag sett detta i en affär hade jag verkligen inte köpt det!
 
Min bild av vad jag skulle göra var aningen oklar. Jag var bara sugen på att skapa nåt. Tänkte först nåt vegetativt (Som en tuva  tagen direkt ur naturen!) arrangemang och jag ser ju nu att jag skulle hållt mig till det! Ja lite vegetativt kanske det är.
Sen vad i hela friden gör vaxblomman där?! Undrar ni. Lila? Ja du.. jag glömde bort vad jag hade för färg på tulpanerna helt enkelt. Hade slått in dem innan jag kom på att jag ville ha nåt till!
Och varför en pepparkaksburk? Var det verkligen det vackraste? Tja jag hittade inget annat här hemma.
 
Det som är kul eller inte kul med tulpaner är ju att de fortsätter växa. Så i morgon. Ja då kommer de blommor jag så fint hittat en fin böj på peka rakt upp istället! Eller möjligen mot fönstret! Då blir det nåt nytt. Spännande!
 
Nej man ska inte hitta på nåt "avancerat" när man inte har nån... inspiration.Prova nåt nytt brukar aldrig heller sluta väl. 
Men nu ska den likväl pryda mitt köksbord. Oavsett hur ful den är!
 
Ibland kan jag känna såhär på jobbet också. Oj vad fult. Detta kommer ju aldrig nån köpa. 
Men det dyker typ alltid upp nån och köper! Smaken är ju som baken!
Eller när jag tävlade i yrkes-sm. Sista arrangemanget. Min lärare sa att man ALLTID skulle hålla sig till en ide man övat på och kunde. bara det att blommorna där inte alls passade med min ursprungliga ide. Åååååh vad jag skämdes. XD
Till top