Senaste dagarna...

Allmänt / Permalink / 0
Pojkarna slocknade en efter en i soffan idag. Så skönt. 
Kvällen blir plötsligt underbart lång. Ja det var nästan så jag var tvungen att fundera nu innan läggdags om vi lämnat dem någonstans. Kom som inte ihåg när jag såg dem senast.
 
Förstår att de är trötta. De har lekt hela dagen med nya vänner i området. Vi badade också där de också stötte på vänner från området. Haha
 
Är själv trött. Har varit några kämpiga dagar. 
Vi inventerade lagret och det landade på en oväntat hög summa. Inte lite mer utan en halva extra av det väntade beskedet...
Jag som hoppfullt gick dit och trodde jag kanske skulle få en extra peng i fickan efter affären. Pft...
Istället tog det allt.
Ja så vi fick panik. Seriös panik. Vi klarar inte detta?'Hur kunde det bli så?. Ni vet när det blir övermäktigt. Finns ingen utväg. 
Nu är det klart. Beslutet taget. Och det känns skönt. Även om problemet kvarstår har det landat och vi fokuserar på lösningar istället.
 
Bild från butiken under inventeringen. Lite ruffsig efter rean.
 
Mitt i allt har vi hunnit med en dejt. Precis efter det nedslående beskedet skulle vi lämna barnen hos mamma och pappa. Haha vi var inte taggade men gjorde det ändå och försökte tänka på annat. (Svårt)
Vi åt kyckling i bilen a la första dejt stil.
Vi hälsade på vänner i Älgarås och såg fotboll. Strosade runt i Töreboda vid törebodafestivalen och avslutade med att mysa lite vid Vänern.
Sen sov jag till tolv dagen efter. Tror beskedet tog knäcken på mig. Haha.. men mys med kvalitetstid med Orhan.
Till top