VM

Allmänt / Permalink / 1
Det har ju varit VM i floristik nu. (Vilket jag hoppas ni alla uppmärksammat och hejat på sverige. Vm liksom!)
Nå.. gick inte så bra för Sverige tyvärr. Jag får känna mig sympatisk med Orhans sida och glädja mig åt att Italien blev trea haha.. 
Vinnaren var Bart från Australien. Har kollat på binderierna och tyckte det var helt rätt vinnare. Jättefina binderier. Inte så rörigt. Mer stilrent, lek med balans och stort! (Säger jag som gör idel röriga binderier haha)
 
Åååh jag vill också tävla eller.. jag vill göra ett stort blomsterarrangemang. Bara gå crazy bananas och göra nåt som bara ska stå där som en himla dekoration! Min stil!
Innan jag skaffade butik var min tanke att det skulle vara spännande binderier i fönstret. Det skulle vara min grej.
Nu när jag har butik inser jag att det kostar pengar och det är VARMT i fönstet. Det mesta som står där går en snabb död till mötes. Är det inte lamporna så är det solen! 
Och hur många kommer se det och bry sig? Hur många passerar mitt skyltfönster och tänker en tanke. 2?
 
Ja så det skulle vara vid nåt speciellt tillfälle då. Får klura över vad det skulle vara. Skulle vilja göra nåt ute som folk kunde ta instabilder framför eller i på nåt sätt. Det kunde vara kul! Det kan vara värt några tusen i reklamsyfte. Vad kostar inte en liten tidningsannons liksom! XD
Men jag vill tävla igen också. det vill jag verkligen! Det var så roligt.
En dag!
 
#1 - - Anna:

Pytt! Det stannar ju många o tittar!
Det finns ju skyltfönstertävlingar! Det kan du nog hitta. Det vore väl nått?
Om du satsar lite på en ac och rumsfuktare och fönster som inte släpper igenom värme från solen (?) minns inte namnet...

Till top