Ressugen!

/ Permalink / 0
Resan till Italien är bokad.
Ja för plötsligt upptäckte jag att det blivit dyrare eftersom vi väntat. Så vi tog helt enkelt tag i det. Men istället blir det nu först i November. Oktober hade plötsligt blivit äckligt dyrt! :P (De dagar som passar ihop med vårt schema alltså!)
Men det gör ingenting. Ingen varm semester för mig  detta år heller precis. Glada November igen!
.
Ska bli kul att resa, komma utomlands och träffa svärfamiljen. Vissa av dem i alla fall! 
Ska försöka anstränga mig och bättra på min Italienska. Som motivation har jag att det ju i alla fall är lättare än romani! Vet inte hur. Men på något sätt tycks min skolfranska hjälpa mig att lägga märkliga ord på hjärnan! haha.. :P
..
Ascoli Piceno två år sen! :)
Kallt...
..
Ska bli oerhört spännande att resa med Natael. Vi resar i bärsele. Ingen bilstol eller vagn. Blev ju alldeles darrig på manschetten vid tanken på att man ska packa och krångla. De skulle säkert kasta den extra hårt bara för att retas. För att få säga "Oj den gick visst sönder. Men det var ju för att du packade den så dåligt!"
Så kanske ska vi börja öva med sele lite nu innan. Sist jag provade ramlade ju Natael runt i den. Han var ju så instabil och smal. Men nu. Muskulös kille. Fläsk på benen! För att inte tala om dubbelhakan. Med den ramlar man inte runt hur som helst.
Annars får vi väl skaffa en bättre... En riktig bärsele!
Till top