Ingen tid för varandra.

/ Permalink / 0
Ja, orkar och hinner inte skriva så mycket här. Kanske mitt liv är med intresserant nu (HAHA) men kommer inte på vad jag ska printa ner om händelserna inte. Det är lättare att skriva ner lustigheter om en försvunnen socka än en badtur med kusiner. Faktiskt!
..
Restaurang med vissa delar av släkten. Kaffe hos faster. Bad med kusin och anhang. haha.. :) Trevligt med släkten och sånt skitliv helt enkelt. Inget avancerat eller exotiskt! 
I morgon ska vi packa oss iväg till någon älv och tälta. Ska bli mys. Har nästintill inte umgåtts nåt med Orhan nu. haha familjesemester liksom. Men så blir det när det är mycket folk. Saknar alltid Orhan som mest när vi hälsar på hos folk! Man får liksom tvinga fram en spontan kram då och då för att verka lite som om vi hör ihop! XD
..
En ganska ful familjebild från innan vi flyttade nu i Maj!
,,
Men det fixar vi med att göra något bara vi två helgen nu som kommer när vi kommit he. Jag har fått fria händer att överaska Orhan! Hihi.. det är vår dag då vi blev tillsammans. Man får fira alla dagar faktiskt. För det skadar knappast att ha anledning att göra något tillsammans!
Ska bli mysigt.. Och jag äääääälskar att planera överaskningar och mys med Orhan. Har blivit lite svårt nu sen vi fick barn. Eller svårt. Jag har blivit lat haha... Bara småsaker som mysiga middagar eller en god kaka. Eller skattkarta till en grillning i skogen haha...
Ska skärpa mig nu. Jag tycker det är kul.. sen kanske Orhan också uppskattar det mer eller mindre. Men man gör i alla fall nåt tillsammans!
Sitter och har hemliga kontakter som Orhan inte får se. Älskar det!
Till top