Bara så trött på alltihop!

Allmänt / Permalink / 0
Känns som ett stort fett skämt!
Förlåt. Skriver massor om förskolan. Hur kul kan det vara liksom. Men!
..
Jag fick inte ha barnen där för nån hejsan-hoppsan-timanställning. Det blev alldeles för hoppigt och tokigt.
Så jag fick skriva in mig i arbetsförmedlingen. Det ger mig rätt till 15 timmar. Tre bestämda dagar med bestämda tider!
Och om jag jobbar utanför dessa 15 timmar (oklart om de menar övertid på 15 timmar eller utanför de här exakta bestämda tider 9-14 tis,ons,tor!) så har jag rätt till förskola men får betala extra för det!
..
Hur som haver. Slog mig idag att barnen ju självklart inte får vara på förskolan om Orhan är hemma under dessa bestämda dagar!
Så gjorde en liten check på våra scheman.
..
Under 7 veckor som jag har schema nu kunde jag glatt lägga till 2 dagar. 2 DAGAR! Plus en dag på 1 timme
För resten av tiden råkar Orhan vara hemma.
Så det har ju precis exakt blivit så att jag måste vara med i arbetsförmedlingen för att ändå bara ha rätt till just de dagar...tillfällen då jag jobbar.  Vilket jag inte har rätt till utan...
Heeeeeeelt otroligt.
In your face dumma kommun. Var så god. Ett sånt där flummigt tim-schema!
..
MEN varför i hela friden måste jag vara med i arbetsförmedlingen då? Sitta och låtsas söka jobb? är det kul?!
..
..
Tycker det är jättebra att barnen får vara hemma så mycket med oss. menar inte det? Nu ser det ut att bli typ 1-2 dagar i veckan! Dagarna är ibland bara 2-4 timmar långa.
Men kan jag SNÄLLA få slippa arbetsförmedlingen?! På allvar. Måste jag betala allt extra då? Vadå inom 15 timmarna? är det ens ett riktigt svar?!  Jag är nöjd med mitt arbete. Hoppas väl möjligen det inte minskar för mycket efter sommaren... Vad spelar det föresten för roll. är ju fortfarande bara en sån där hopplöst timanställd!
..
Kanske allt ser värre och tokigare ut nu än vad det är. Men just nu är jag sur och trött på att aldrig få ORDENTLIGA svar från de ansvariga! Känner mig stressad och förvirrad! I flera månader har jag försökt förklarat läget för dem och jag förstår fortfarande inte hur det funkar för oss!
Förskolan frågar ju mig hur barnen ska gå och jag vet inte! JAG VET INTE! Press från förskolan, press från kommunen, press från arbetsförmedlingen. Press från jobb.
Jag vet inte...
God natt
Till top