Tappat farten

Allmänt / Permalink / 2
Känner mig.. ehm nedstämd. Inget känns riktigt kul.
Gick så bra i butiken denna månad men slutade med en sämre vecka och jag vet inte varför. Luften gick ur mig helt. En stor besvikelse liksom.
Det gick inte extremt dåligt heller och nu går det som förut igen men suget försvann. Det var som att jag blev så glad över att det gick så bra nu och så pang. Nähä... Det kanske inte går bättre än....
 
Fick nya varor idag och jag bara ser på dem och känner suck. Vem vill köpa det här bajset? Jag bara drar på mig onödiga räkningar.
Kände mig inte taggad att tänka ut fredagsbuketter. 
Ser på alla mina gravdekorationer och tänker att de är allt bra fula. Jag kan ju ingenting...
Körde ut ett bud idag och hämtade på vägen en tårta vilket mannen betalt mig för att göra. Och tänkte vilken pangide. Blomsterbud med tårta eller nåt. Det borde man köra på. Samarbete med bageriet.
Men jag ids inte ta tag i det. Det blir säkert inget bra ändå. Ingen vill ju handla från mig.
 
 
Jag går som runt i ett moln av nedstämdhet och oengagemang. Ett överdrivet kritiskt moln.
Vill typ ta paus ett tag och sitta hemma och äta choklad.
Och jag skäms för att jag känner mig så otaggad. Känns som alla smurfar som påpekade för mig hur hårt det skulle bli att driva eget kommer gotta sig och säga vad var det jag sa.
 
Jag tycker det är askul jobbet. Hade jag kunnat göra det utan att tänka på pengar hela tiden hade det varit gött! Det är det som kallas hobby va? Haha
Jag kan ju inte ge upp heller det är bara att tuta på. Men hur får man tillbaka energin? Nu inför julhandeln och allt. Kan ju inte stå och snyfta bakom kassan heller.
Till top