Skoproblem

Allmänt / Permalink / 0
Jag hittar inga skor!!!!
 
Seriöst. Orhan tror jag är dum i huvudet men internet är fylld med fulheten och opraktikens skor! Jag vet inte vilken mer sida jag ska kika på? Brukar alltid ha vanliga.. sneakers? Basketdojor? Typ Converser fast aldrig converse! haha Men jag hittar inget sånt!!!! Och jag är lite sugen på att prova en annan typ av sneakers.
Jag tänker inte köpa 8 olika skor för olika tillfällen! Aldrig i livet!
Och nä! Jag tänker inte lägga en halv förmögenhet på en sko heller.
Jag går snett. Lutar inåt som en tok. Så oavsett om jag köper märkesskor eller skor på ica så kommer skorna vid slutet av sommaren vara helt platt i hälen på insidan och med eventuella hål i sömmarna!
 
Mina klassiska skor!
 
Först och främst är alla skor låga. Typ alla. Vad i hela friden!!! Låga skor?! Ser jag ut som någon som vill visa strumporna? Nähä. Då måste jag köpa in en massa låga strumpor. Och gå runt och se gullig ut hela tiden! Jag vill välja mina gulliga tillfällen!
 
Känns tråkigt att köpa svart men vita.. ljusa skor. Det går bort. För om jag går ut i skogen. Ja jag kommer gå ut i skogen! Då är det ju kört. Blåbärsfläckar och vitmosse-sump.
 
Spetsig tå. vad är det med alla spetsiga tår på de få höga skor som existerar. Alltså. Undersulan går typ upp som en liten tipp på tån. (Kan inte förklara.) Men så fult. Får känslan av att skon kommer gå sönder i morgon.
 
Hela familjen har nya skor. Barnen har supersnyga sneakers. Kan jag köpa samma som de? NÄ. För små storlekar!
 
Blir lite desperat. För idag föll mina sommarskor från fjolåret sönder helt i mina händer. Innersulan alltså. Jag fick en hel sula i handen i tusen bita. Eller fjol-fjol-året. För de var ju galet trasiga redan förra året. Stora hål i hälen haha.. Och de var hemskt osköna att gå i för de var så platta bak i hälen haha fanns ingen sula kvar! XD
 
Hatar att köpa nya skor!
Men nä. Skit i det bara. Jag får väl stövla runt i mina vinterkängor hela året! Svettas! Eller mina supersvettiga springskor som jag använder på jobbet. (seriöst. De vill ni inte lukta i!)
Till top