Det blir AV!

Allmänt / Permalink / 0
Italien här kommer vi!
Tjohoo!
 
Kikade in lite på resor igen och plötsligt fanns där en direktresa igen till ett vettigt pris. Dyrt men inte dödligt.
Snabba bud gällde, skulle vi slå till eller ej. 
Medan vi funderade hann det gå upp med nästan en tusenlapp men vi slog till. (Man ska INTE hålla på och fundera över resor. Det är ett som är säkert. I alla fall inte till svenskarnas favoritland under semestertider!)
 
(Så här liten var Natael sist vi var i Italien. Så det var ett tag sen som ni kan se!)
 
Yey ska bli så skojigt. 
Vi gick efter vilka datum som var billigt att flyga så det blir två veckor i Italien. Nån vecka hos Orhans syster och vi ska hyra bil så vi kan köra runt lite som vi behagar.
Napoli, Amalfi-kusten, Pompeji är ställen vi länge varit säkra på att vi vill besöka. Nu ska vi hitta billigast möjliga boenden. haha...
För att äta original-pizza, bada på svart strand, titta på vulkanen, insupa lite historia och ta lite romantiska pussbilder under nåt apelsinträd på vackra amalfi.
 
Sen blir det väl nån visit till Orhans hemby och släktingar i närheten där. (om de vill. Vi har inte frågat än. Men det brukar man ju inte behöva när det kommer till folk från Balkan. Känns lite som att där räknar man alltid med att vara redo för besök och att inte bli besökt är rent av kränkande. Har jag fel?)
Sen vet vi inte vad mer vi ska hitta på under dessa två veckor. Skulle vara kul att vara spontan men känns lite riskabelt med massa barn i bilen och risk för fullbokade hotell av glada turister från skandinavien.
Sugen på nån liten okänd by i inlandet.
 
Längtar.
I morse satt jag och lärde barnen min bästa italienska. Vi måste ju imponera i sommar!
 
Till top