Sommarplaner

Allmänt / Permalink / 0
Hepp blir nog ingen Italien-resa i sommar. Den drömmen får vila vidare. Som vanligt. Vi kommer aldrig åka dit. Märkligt ändå... Längtar ju efter italien. Får suga på den stora bit parmigiano vi köpte på marknaden här om dagen. Av en italienare.
.
Anledningen. Det blev för dyrt. Tåg blev också lite väl även om det hade varit ett kul äventyr och jag hade kunnat lägga lite mer på det än en tråkig flygresa. Ska absolut tågluffa med barnen nån gång framöver. Får spara till en sån semester. Man vill ju kunna stanna på många ställen!!!
Men... Finns gränser för vad vi pungar ut för en sommar. Och det gör lite ont i magen att betala flera tusen per person när vi vet att till hösten ja då sjunker priserna och vi kan resa för en dryg tusenlapp hela familjen. 
Höhö.. Å andra sidan börjar ju Natte skolan nu så möjligheten att smita iväg på lågsässong är ju över haha. Bara att omfamna högsässongens priser och trängsel!
 
Nå.. Sommarn är öppen för förslag. Vet inte alls vad vi ska göra nu men man behöver ju kanske inte planera allt i världen!
Ska till Stockholm med Orhan i Augusti. På inköpsmässa och för allmän romantik!
 
Fullt upp på jobbet. Inte mycket kunder men det väller in beställningar. Och det ska jobbas med beställningar. Ja bara att beställa till det där stora bröllopet framöver var ju världens arbete. Sitta och räkna ut vad man behöver. Och sen komma på en plan b då poppel tydligen inte var i sässong och eventuellt var ful.
Tydligen vet jag inte allt. Trodde poppel alltid fanns! haha.. Nåväl! 
 
Juni blir fullspäckat av skoj. Och sen ska jag ha semester. Som jag ser fram emot detta!!! Oavsett resa eller om vi bara blir hemma!!! XD
 
 
Till top