Regnskuren som försvann

Allmänt / Permalink / 0
Idag hade det utlovats regn och åska. Ja storm rent av. Regn hela dagen.
Natael sa att han aldrig sett åska och det skulle bli spännande. En kompis sa att det skulle åska så hela Mariestad skulle brinna. (Låter mindre bra) Själv älskar jag ett riktigt åskväder. Och när det blir så där ordentlgit stormigt. Så man kan sitta och titta på. När vädret visar sina enorma krafter. Vackert och spännande!
 
Så vi samlades hela familjen på balkongen och taggade. Dropparna började falla och vi jublade.. Vi jublade så grannen kom ut på balkongen bredvid och trodde något hände haha.. (Så fick vi hälsa på honom i alla fall haha)
dropp dropp.. dripp... slut...
VART VAR ÅSKAN?!?! Vart var det otroliga regnmolnen? Fem droppar räcker inte åt det stackars fläderträdet utanför som håller på och skrumpna ihop. Tror det kommer tappa bladen snart. Det räcker inte ens åt bruna gräset eller någon liten kantarell som kan lura under mossan.
 
Här laddar man men tji fick jag. Gillar åska, kanske är lite farligt nu när allt är torrt. Men om det riktigt hade ösregnat kanske det gått jämt ut. en sån där riktig sommarstorm. Åååh mys...
Har kommit en liiiiiten 2 minutes-duggregn till och det är grått nu men.. Såg några rejäla åskmoln blåsa bort mot vänern...
Ja det här räcker ju inte på långa vägar.
Jag vill plocka kantareller. Blir ju inget med det i det här vädret? haha... 
 
Märklig sommar detta alltså. Inga blåbär, inga hallon, inget gräs.. ingenting!
Luften är i alla fall skön att andas just nu och det är otroligt skönt med svalkande vindar efter flera dagar med 30 grader.
Jag är faktiskt trött på "fint" väder.
 
Får se... enligt yr har regnskuren skjutits fram till kvällen. Får se om det stämmer eller om det regnet också går upp i rök.
 
 
Gänget som taggade på balkongen!
 
Till top