Försöker lura till mig 100 kr extra!

Allmänt / Permalink / 0
Har väntat i evigheter på godkännande från försäkringskassan om min föräldrapenning. Fick ju det inskickat lite sent eftersom jag inte blev godkänd graviditetspenningen.
På sista dagen som det står att det ska ta dem att besluta fick jag ett brev. Där det stod att min arbetsgivare angett en annan lön än mig. Hela 117 kr mindre än vad jag skrivit!
Nu fick jag två veckor på mig att säga något om saken.
..
Skojar de med mig? Tror de att jag tänker gå emot min chef om vad jag har för lön. Om hela 117 kr!? Kämpa för min rätt om de sista 100 kronorna!!!! Är det inte självklart att lönekontoret har rätt och jag gjort ett misstag?
Och de kunde inte sagt något om detta några veckor tidigare? Nej vänta till sista dagen för att dra ut på det två veckor till! Tss tss...
..
Ringde in och kvinnan som svarade skrattade lika mycket som jag.
Lät i alla fall som det skulle lösa sig. Vore inte dumt med de slantarna nu om jag skulle råka föda innan lön liksom. När Natael föddes gick det åt massa pengar...turer fram och tillbaka till Skövde, restauranger och mat och behov av kläder i mindre storlekar då Natael visade sig vara så liten! haha... XD
 
Till top