Hotell bokat

Allmänt / Permalink / 0
Igår ordnade vi ännu en sak med italien-resan. Ett hotell. Så nu är två delar av semestern typ klar. Vi har fortfarande några tomma dagar att fylla. Vilket vi känner för att hitta på nåt lugnt på.
 
Vi ville ju till närheten av Napoli och det blev det. Men jag var helt inne på vid foten av Vesuvius. Så vi skulle ha nära till allt intressant haha..
Precis när vi skulle boka hittade vi ett annat hotell till ok pris. Och nu hamnar vi utanför Pozzuoli. Lite längre bort från allt. Typ väster om Napoli. Men fin utsikt och det finns ju faktiskt en annan liten vulkan där att kika på! 
Vi har ju hyrt bil så vi får väl köra ner till Pompeji nån dag. Får se hur det blir med Amalfikusten. Jag får väl njuta av Pozzuoli-kusten istället. haha
 
 
Ska bara ta mig igenom Juni nu så är det äntligen semester. Åh vad jag längtar. 
Känns redan bättre i kropp och knopp. Igår slutade jag liiite tidigare. Var verkligen på bristningsgränsen då. Tror aldrig jag varit så slut.
 
I morgon har jag inget inplanerat. Ska försöka ta det lugnt Fredag-Lördag så jag är redo till nästa vecka. Då blir det full fart igen. Hoppas lite att det lugnar ner sig med bud så jag helt kan hänge mig åt dessa bröllop! :) 
Drömmen. Bröllopsflorist. Lite det jag har som mål att få bli ändå.... Behöver inte ha en butik utan bara jobba på uppdrag.
Till top