Förkylt också

Allmänt / Permalink / 1
Jag har faktiskt saknat att skriva på sistone. Har sett små komiska ögonblick i livet och tänkt. aaah perfekt blogginlägg.
Men ICKE! Jag ska hålla mig undan. Skärp dig Petra. Ingen bryr sig om dina möten eller att kvinnan på OkQ8 blev chockad över att jag var myndig. Jag såg ju såååå ung ut. (?)
 
Alla roliga planer från förra blogginlägget liiiite försvann. Corona, corona, corona.
Vi är inte ens inlåsta i våra hem som typ resten av världen och ÄNDÅ är det för galet tråkigt.
Roliga saker inplanerad. NEJ! Bröllop jag sett fram emot att göra buketter till. Börjar avbokas. Större beställningar. Borta! Intressanta möten och tillställningar. NEJ NEJ NEJ!
 
I början av Mars hade jag lite panik. Det hade gått väääldigt dåligt i butiken osså dök corona-paniken upp på det. Folk bunkrade och glömde helt bort att handla annat än toapapper. Ja då fick jag lite en klump i magen. Det är ute med mig.
Men när alla butiker liksom lyfte sin röst och sa hjälp oss. Ja då kom på kunderna tillbaka. de kom i mängder faktiskt. Med uppmuntrande ord. Så en tår föll från ögat nästan. 
Mars slutade rätt bra.
 
 
 
Och sen.. blev jag sjuk. JAG ÄR FÖRKYLD! Seriöst.
Jag har ont i halsen. Normalt hade jag bara klagat lite för mig själv och jobbat som vanligt men nu. ICKE. Bara att hålla sig borta från folk. 
 
Så butiken är stängd. Jag jobbar inte.. Förutom att folk beställer bud som om det vore julafton. Så ja, jag har att göra, men de pengarna kommer ju inte förrän nästa månad. 
Och jag sålde en kungsängslilja idag. OCH en bukett till i morgon. (ställer ut dem på trappen eller kör hem dem åt folk. Ställer dem på deras trapp. Plingar på och springer haha.)
 
Och det är inte vilken förkylning som helst. Säkerligen är det samma min käre make haft. I två veckor! Ni hör. Två veckor av halsont.
Jag kan inte vara hemma i två veckor!? Hela min buffert kommer ta slut.
 
Ja jag har en buffert. Som om jag såg krisen komma har jag inte tagit ut nån lön i år. Nej i år var året vi skulle bli av med lånet. haha. jag stod redo för en extramortering av rang nu i slutet av Mars. höhö.. Nu har det sparande blivit. Corona-buffert. 
Så jag är inte svettig av oro. Lite besviken möjligen över att min lön går till.. en förkylning.
 
Känner mig bara.
Blä... 
Till top