Hotellet...

/ Permalink / 0
Nu ligger vi och tittar på film efter att ha varit ute och ätit god pasta på en italiensk restaurang bara runt hörnet. Vansinniga priser... men god mat!
Vi är båda trötta och vilar nu för att sedan kunna traska ut och se om vi hittar nåt kul att titta på. Fyrverkerier.. Vars man ska stå för att se dem bäst.
Men det har vi tid att fundera på! :)
Blir en annorlunda nyår det här! Me like...
..
Tycker hotellet är fint. Förstår inte allas klagomål. Det kanske är mycket folk här. Men hotellet är stort. Känns inte trångt!

En blandad middag!

/ Permalink / 0
Vi sitter med varsitt glas äppeldryck med ciderkaraktär och roar oss vid varsin dator. Orhan spelar Pes. 
Tror jag snart ska ta mig några kraft-tag och städa Tamars toalett och packa. Fundera lite på vad som kan behövas i morgon. Så slipper jag stressa på morgonen när jag är så trött så huvudet vill falla omkull!
..
Måste nog äta också. Mår lite lagom småilla. Har kvar några revben, bröd och sås. Även några pannkakor som Orhan gjorde i morse. Dessutom fick vi Ris a la malta från mor idag. Låter som en fin blandad buffe! ;)
..
..
Tamar snusar i kökssoffan bredvid mig. Tror jag kommer sakna henne nu. Hon har varit så fin på sistone. Så kärvänlig. Beror kanske på kylan. Att hon inte kan gå ut. Då duger matte som underhållning.
Men jag klagar inte...
..
Djupt blogginlägg. Nu ska jag peta i kylskåpet efter middagen...

Graviditet på nya nivåer!

/ gravid, illamående, tomat / Permalink / 0
Idag spydde jag för första gången. Coolt ha? första graviditets-spyan ever!
Det hela började med att jag försov mig. Något så galet mycket. Klockan fem vaknade jag och rusade iväg. Hann då alltså inte äta något. Tog något snabbt att äta på i bilen. Fick bli körsbärstomater.
 
..
Mådde illa precis hela tiden. Om det var brist på medicin, mat eller stress. det vet jag inte. Orhan var med mig, det var skönt.
När allt var klart kom det. Ja när allt är över då kan man ju släppa loss? Slängde mig ut ur bilen och stod och grinade vid vägen. Gjorde ont i magen. Trodde jag skulle svimma. Jag la en rejäl ketchup där vid vägen... Tror tomaterna var alldeles för hårdsmälta för att börja dagen med.
..
Vi kom hem runt nio. Efter att ha tankat och spytt. Mår bra nu förutom en evig hosta och huvudvärk! Har ätit. Ska nog sova lite sen också.
Se vad du stället till med lilla bebis!
Till top