Skönhetsoperation

/ operation / Permalink / 2
Det gör ont!!!
Sitter och försöker tänka på annat och undvika att sträcka på armarna. Det är en märklig smärta. En smärta som inte går att undkomma eller fixa!
Jajemen. Idag åkte fettknölen väck! Så skönt men ingen skön känsla.
..
Har aldrig opererat mig förut och jag var glad att jag tillslut hamnade i Falköping hos världens skönaste doktor. Lugn och duktig. Jag var nervös när jag låg där... Innan snittet lades. Men när jag märkte att det inte kändes något, då var det ok.
Sen plötsligt började det kännas. Det gjorde ont. Ja som om någon pillade med en kniv inom mig. Och den lilla smärtan blandad med det äckliga klippande ljudet var obehglig. Men jag trodde att.. tja det ska väl kännas lite när man opereras så jag tog smärtan som en kvinna! Haha...
Tillslut såg väl Orhan att jag hade ont och då frågade doktorn också och jag fick mer smärtstillande. Sedan sa de till mig att säga till eftersom att de hade gott om smärtstillande! :P
Det var en lång och obehaglig situation. Var skönt när sista stygnet var klart... Fick se hårsäcken. haha... Tömd på fett låg den på bordet och stank... 
Nu ska jag dricka alvedon. När det smärtstillande la av så kom smärtan. Lagom tills vi var hemma... 
Jag är en fri kvinna! Aldrig ska mina bröst mer lukta unket!!! :D

Att vänta på någon

/ Permalink / 0
Jag gillar inte alls det här. Det här med att Orhan jobbar sent. Jag förstår inte. En dag kan jag sitta av på nolltid med att vara ensam. Men kvällen?
Måste diska... så det får bli det jag ska roa mig med. Bra med saker som får tiden att gå. Sen kanske en kopp te och en film?
..
..
Igår lyckades jag somna. Utan ljudbok. Jag väntade på Orhan och tänkte jag kunde sova. Men ställde alarm när han skulle anlända. För jag var nästan säker på att nåt hänt! Hans mobil var död... Så jag ville vara säker på att han kom!
Jag somnade. På den där korta halvtimmen somnade jag!!! Och jag vaknade med ett ryck av panik när alarmet gick. Hjärtat slog och jag tänkte. Är det redan morgon?
Snart lugnade jag ner mig och tittade på väggen efter ljuset från Orhans taxi. Vilken sekund som helst.... Alldeles snart... Vilket ögonblick som helst....
Han kom aldrig!
Jag ringde mamma och fick bilen. Sedan brände jag iväg. Alldels för sent. Det tog en hel vighet (10 minuter) att klä mig och hitta körkortet, låsa dörren, gömma nyckeln (Om han nu skulle komma hem!) hämta bilen och komma iväg. När jag nästan var framme började det regna och då såg jag en ensam vandrare på vägen... :)
Min man. 
Usch.. trodde ett tag att han blivit överfallen. Nedslagen. Sönderbruten! Någonstans i den våldsamma staden Mariestad...
Så känns inte som jag kan slappna av ikväll heller. Om han i alla fall kom runt nio. Inte halv tolv!!

På dörren

/ dörrdekoration, hjärta, mossa, symetri / Permalink / 2
Hemma... Äntligen. Är så hungrig så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Orkar framför allt inte laga middag. Så det får bli stekpannemackor. Ska göra något mer varmt senare. Så det finns till min kära make som jobbat sent!
Ni ska få bilder på det färdiga resultatet av mina mosshjärtanen!
..
..
Jag hade tänkt mig ett hjärtan på var dörr men...
Jag klantade till mig och gjorde dekorationen på fel sida på ena hjärtat.
Jag som hade tänkt mig två hjärtan. Varandras spegelbild. (inte helt perfekta kanske) för att få fram det dära fyrkantiga, traditionella, symetriska utrycket! Pytsan heller. Klant-Petra.
Så de hamnade på samma sida. För det såg inte klokt ut på annat vis. Det ena hjärtat ser ihoptryckt ut då den blir tung på fel sida.
Ah.. kan inte förklara. Men på det här viset syns min tabbe mindre. Och jag tycker inte det är så pjåkigt?!
VAd tycker ni!? :)
Till top