Det nya året!

/ Permalink / 0
Jag sover så länge nu för tiden. Vet inte vad som hänt med mig men jag är fruktansvärt trött. Tvingar upp mig vid nio tio kanske till och med elva fast jag egentligen skulle vilja sova mycket mer. Varför är jag så trött?
..
Idag är det nyår. Jag och Orhan har funderat mycket på vad vi ska hitta på. Till kyrkan i Älgarås? Syrran blev vi inbjudna av. Vi funderade på om vi kanske råkade ha några vänner vi glömt bort vi hade som vi kunde bjuda in?
Men det slutar nog med att vi kanske firar ensamma. Jag, Orhan och Natael. Känns inte så lockande att vara uppe med en bebis som vill lägga sig? Är man hemma kan man ju lägga honom normalt och vara fri!
Jag vet inte. Men det blir säkert lagom trevligt! Inte så speciellt kanske! haha...
Det känns som att nyår vill man fira med sina festliga vänner och just det har vi en otroligt brist på haha...
..
Gott nytt år! :D

Bilbo

/ Permalink / 0
Igår var vi alltså ute och såg den andra filmen om Bilbo och dvärgarna! :) The hobbit 2.
Gillade den, precis som den första. Lustig och äventyrlig fantasifilm. Sånt gillar jag.
Det enda jag störde mig på var hur otroligt ofta de använde dataanimeringa! Fusk skulle jag kalla det. FUSK! För det var så otroligt tydligt att det var animerat också!
Varenda gång de filmade personerna på mer än 5 meters avstånd animerade de istället. Ehm? Var det för dyrt att använda små skådespelare näst intill Gandalf?
Samma med alla orcher. Det var kanske en riktigt endast när de filmade närbilder. Resten var animerat!
Klart jag fattar att det måste animeras ibland. Men i denna film var det överdrivet mycket och dåligt gjort!
..
Utdraget att göra en trilogi om denna stackars lilla historia men jag är fast och ser fram emot nästa film! :D
Läste föresten nu att karaktären Beorn spelades av Michael Persbrandt. haha hade hört förut att han skulle vara med men såg honom ju aldrig så trodde jag drömt. Läste nu att det var han! hahaha kände inte igen stackarn! XD
..
 
 
 

Kladdigt öga och son på tvären!

/ Permalink / 0
Tyckte jag var så frisk igår men på kvällen kom smärtan i högra ansiktshalvan tillbaka. Tänderna och hålan under ögonen ni vet... där man har ont.. bihålan?! haha
Vaknade sen mitt i natten (Eller det var tidigt på morgonen haha. inte mitt i natten!) av att det gjorde jätteont. Eller det var Natael som väckte mig genom att ha lagt sig på tvären mellan mig och Orhan och sparkade mig i ryggen medan han hojtade för att han fått Orhans täcke i ansiktet!
Efter det kunde jag inte somna om för det gjorde så ont! Tog en alvedon och somnade till slut om. Inte bara gjorde det ont heller. Ögat höll på och kladda sig och tårades. Ska jag få en härlig ögoninflammation nu också?
..
Idag är jag snuvig igen. Märkligt. Tog förkylningen en paus igår eller? Kan den göra så? För att riktigt göra mig besviken över att det inte var slut på eländet!
Hoppas i alla fall inte ögat kladdar igen helt. Ikväll ska jag ju på bio! ;)
..
Till top