Vars är den?

/ Permalink / 0
AAARGGH!! VET NÅGON VARS MIN KAMERALADDARE ÄR?
..
Den är helt puts väck. Har letat överallt. Har ingen aning om vars jag ska leta mer. Den har varit borta jättelänge. Saknar min kamera... Tror jag får köpa en ny!
Heltokigt? Har Natael slängt ner den till grannarna?

I behov av vila

/ Permalink / 0
Hade bältet, rumpvärme så det luktade stekt fläsk i bilen och gjorde ett perfekt jobb. I'm back! Och ont gjorde det knappt heller. ;) Kände bara av ligamenten eller vad det heter? Tror i alla fall det är det. Det typ bränner i magen!? Brännsmärta! Äsch. Det händer så mycket tokigt när man är gravid. Vad vet jag! 
..
Men nu.. nu är jag klubbad. Gick inte och la mig efter jobbet utan.. ehm lagade mat? Vet inte vad jag gjort för något men nu gör det så ont i ryggen att jag tror den ska gå av. Och det sticker i benen.
Så var ytterst tacksam när Orhan tog med sig Natte ut. Nu ska jag bara ligga lite. Vila.
Det är så svårt med Natael. Han är extremt mammig. EXTREMT! Jag får inte lämna rummet. Aldrig! Jag får absolut inte gå på toa och stänga dörren. Helst ska han sitta i mitt knä medan jag gör mina behov! Han leker lite och kommer hela tiden med jämna mellanrum och ska kramas lite...
Galet är det! Så blir en den lyfta och böja sig ner för att kramas..
..
Skönt med vila... Orhan skulle köpa choklad till mig också. Min önskan är hans lag enligt honom... när jag är gravid alltså! Var så förra graviditeten också.. Orhan är världens bästa man!

Mager...

/ Permalink / 0
Drömde en mardröm under natten att vi var på Nataels ettårskontroll och han hade inte gått upp något i vikt. Skämdes ihjäl. Kändes som om alla dömde mig och jag kände mig som en fruktasvärd mor. Låter jag Natael svälta?
..
Så har känt en evig press under hela dagen att få i Natael mat! Så han gått upp något till kontrollen som är på Torsdag!
Det gladde mig väldigt att han tyckte väldigt mycket om den helstekta kycklingen med potatis och holandaise! ;)
Han åt mängder.
..
Liten...
..
Föresten.. han äter med sked nu. Bara med sked. Vet inte hur det gick till. Har alltid lagt fram sked och det var någon gång under denna månad, minns inte riktigt, som vi på allvar uppmuntrade. Applåderade och hjälpte lite.
Typ bara en dag eller nåt. Men sen helt plötsligt åt han med sked. Inte alls med handen. Förra veckan började han..
Jo ärtor... smörgås... sånt man måste äta med händerna. Eller om han tappar något. Men annars nej! Enbart skeden.
Tycker han kunde variera lite. Han sitter ju i flera år och försöker få upp något på den där stackars skeden! Haha.. Så han blir ju aaaaldrig klar!
Men det är väl bra. Att han är stor pojke!
Till top