En sämre natt!

Allmänt / Permalink / 1
Har sannerligen inte sovit som en prinsessa inatt. Barnen har hosta. De fick de på förskolan igår. (alltså inte från förskolan men det dök upp medan de var på förskolan!) Fick hämta Gabriel. För han hostade så han spydde. Jag trodde personalen överdrev. Ni vet man kan ju säga att man hostar så ma spyr. Men...
På allvar. Han hade en hostattack från förskolan hem och den tog verkligen aldrig slut. Så tillslut kom lunchen upp. I trappuppgången! Häääärligt. Fångade nästan allt i handen eller på min tröja som jag höll i!
Känner igen känslan. Rethosta som känns så man ska spy. Men har aldrig upplevt det. Haha
..
Hur som. De sov tokigt i natt. De hostade, snurrade runt. Bråkade med varandra. Eller Gabriel bråkade. Det skulle drickas vatten. Nappen försvann. I all evighet.
Och sen vid sju kom Gabriel och drämde till mig i ansiktet som vanligt. "Frukost mamma!!!"
..
Känner mig ändå inte så trött. Kanske är det bara skönt natten är över. Orhan sover. Ja men det är som vanligt här hemma. XD haha
..
Idag är Orhan ledig. Vi hade tänkt bjuda på middag men sjukdom kom ivägen. Så nu.. står dagen tom.
Kommer säkert bara bli en slappardag. 

Vecka 19

Allmänt / Permalink / 0
Veckan jag sett fram emot.
Konstigt. Fick för mig när hon bokade ultraljudet att det var så ovanligt sent mot tidigare graviditeter. Men det är ju exakt samma vecka.
Ja jag var väl lite förvirrad då! Eller räknade helt tokigt!
..
Bebisen är ca 22 cm lång. Kan knäppa sin händer. (står det. Tycker det låter märkligt? Den kan ju inte det förrän antal månader efter födsel?)
..
Magen känns rund och mjuk. Ingen gravidmage. 
Livmodern finns där. Vissa dagar känns den jättehård och obehaglig. Kan inte ligga på mage eller knappt ha Gabriel i knät för att det är obehagligt. Ibland känns den inte alls!
Hela 4 kilo har jag lagt på mig nu. Ja typ. Så väger lite 
..
Ja till min förvåning har jag ju känt av bebisen nu. Ja, säger förvåning för jag trodde den skulle vara väl inbäddad och oförmögen att berätta om sin existens för mig. Eller helt enkelt ointresserad.
En kick. Kände det en gång igår också. Så det blir väl kanske en gång per dag nu. Eller mindre.
Med tidigare bebis har första kickarna varit startskottet för ett evigt röjande. Men det behöver ju inte vara så nu. :)
Kan tvivla på att jag kände vad jag kände också, eftersom det är så långt mellan gångerna. Det kan bara var magknorr ändå. XD haha
..
 
Alltså vet ni hur imponerad jag är över bilden. Det är inte lätt att hitta fokus när man ska ta kort på sig själv. Fick ju helt enkelt gissa hur mycket jag bör vrida på fokus..grejen! (kamera-experten har talat!) Och lyckades på fjärde försöket! Blev bättre än jag trodde dessuom, hade lugnt nöjt mig med fokus på soffan eller på skrivbordet!

Allting löser sig...

Allmänt / Permalink / 0
Jaha...
Så var barnen lämnade. Och jag har faktiskt sökt lite jobb. Eller rättare sagt klurat över om jag måste söka för att inte bli utsparkad ur arbetsförmedlingen. Och skrivit ett långt mail till min handläggare om min situation som gravid och..
tamtaram...
Blivande tillsvidareanställd. 
..
Frågade chefen lite om framtiden. Om de ville ha kvar mig? Om jag fick komma tillbaka efter bebisen? Om det ens fanns nåt att komma tillbaka till!!? Snyft, snyft.
Och ja. Klart de ville ha kvar mig. :D :D :D Till hösten skulle jag få en riktig anställning.. tillsvidare. Men hon visste inte än på hur mycket procent.
Underbart. Ja dels att jag har kvar jobbet. Men också att jag då kan skriva ur mig ur arbetsförmedlingen och ändå ha barnen på förskola. Då enbart pågrund av jobb. Hoppas Gabriel kan börja tycka det är kul. :/
Fast beror lite på hur stor tjänsten bli. Hahaom det blir lite kanske det är lika bra jag är kvar så det åtminstone blir en dag per vecka på förskolan!
..
Sötaste pluttarna
..
Gabriel hatar förskolan. Blir ju så långt mellan gångerna. Eller han hatar avskedet. Enligt personalen kommer han snabbt över det.
Natael älskar den! Han rusar in så jag känner mig som en tönt som funderar om jag bör gå in och säga hej eller bara kan gå. haha... Ingen märker ju någonsin att man kommer på hans avdelning.
Var typ inga barn där nu. De flesta har ju sommarlov. Läste att man betalar extra om man har barnen på förskolan just under loven. Jaja... tror ändå det var bra de fick vara där en dag denna vecka. Nästa vecka är sista veckan, sen är det sommarlov för dem!
Det här var ju trots allt enda dagen jag utnyttjat i form som arbetslös. haha.. När skulle jag annars ha skickat det där viktiga mailet?
..
Nu ska jag sluta leka arbetslös och städa lite. (det har sannerligen förfallit här på sistone! Jobb och resor till Lycksele!) Sen ska jag se om Linda vill ha lite kaffebesök! ;)
Till top