Packa!

/ Permalink / 0
Sitter och funderar på om jag ska packa nå inför förlossningen. Känns ju så extremt.
Sist gjorde jag det och.. ehm njae hade kunnat göra det just då. Hängde ju nästan 12 timmar hemma! Jag låg i sängen och försökte sova på barnmorskans order (haha ett stort skämt! Vem hinner somna på 3 minuter? Inte jag!!!) medan Orhan skuttade runt och packade de sista sakerna som inte låg i väskan. Typ tandborste, kamera... Han packade säkert om väskan också. Han vill ha sin ordning!
Det är ju inte stress a la hollywood-film vi talar om!
..
Fast det är klart. Det kaaaaan bli stressig! Plötsligt är det akut och jag glömmer allt! Framför allt något kul att pyssla med efter att ungen är född. Det fick jag inte med mig sist och heeeemska saker vad trist BB var. Önskade Natael hade varit lite mer krävande!
Kanske skulle lägga en bok i en ryggsäck redan nu!
..
Sen Natael också. Ha en väska laddad för honom. I fall han ska iväg till någon i samband med förlossningen. Vet inte riktigt än!
Känns ju som större risk att glömma något till honom. Typ napp! XD Katastrof.
Så det kan ju vara något att ha fixat.
Men... inte än kanske. En hel evighet kvar. Det är bara känslan av att få börja göra sig redo som gör att man vill göra det tidigt. Att börja fixa liksom gör så det känns mycket närmre än vad det är!
 

Våningssäng?

/ Permalink / 0
Idag for hela familjen och shoppade inredning. Ja man får väl titta in den "extrema" superslutspurtsrean på möbelaffärerna här. Mio och Jysk!
..
Lampor och skohylla/bänk köpte vi bland annat. Och ett liiiiitet bord till Natael istället för det GIGANTISKA soffbord han haft innan. Han gillar det skarpt. Vi har inga stolar än men han har hängt där hela kvällen med sin mupp och druckit vatten. Lite nonchalant sådär. A la barbord!
Ser dock lite spontant/tomt/löjligt ut i hans rum... Vet inte riktigt om jag har en inredningsplan där?! Illa!
..
 
..
Vi tittade på säng till Natte också. Vilket vi ju egentligen behöver mest akut. Annars har ju bebis ingen stans att sova! XD Bebis får sova så länge han behöver i vår säng. Men vill ju ha möjligheten att vänja honom till egen säng!
..
Orhan hittade en våningssäng och blev helsåld. Och jag känner mig inte helt emot iden. Har funderat på hur det ska gå till att klämma in två sängar i pojkarnas lilla sovrum! Vill inte ge dem varsitt rum än!!! En våningssäng skulle ju lösa allt!
Men hur tidigt kan man sova i våningssäng egentligen?
Natael fick visa om tiden var inne genom att försöka ta sig upp. Han kunde inte. Första trappsteget var i höjd med hans navel. Så han stod ju där som en liten ballerina och försökte hitta krafterna att trycka sig uppåt.
Loftsängarna var hans favorit. Bästa kojorna ever!
..
Alltså att något barn skulle sova där uppe blir ju inte aktuellt förrän om 1-1,5 år då spjälsängen känns onödig! Och han ska ut ur vårt rum!!! (haha) Då är Natael typ 3. Är det vansinnigt tidigt? Läste att man inte skulle ha sån säng till barn under 6. Men ehm.. jag sov i en sån säng när jag var mindre. Var det 3 eller 4? Jag dog inte. Ramlade väl en gång.. som jag minns. Skulle skoja med syrran som låg under. Böjde mig liiiite för långt fram! 
Vad tycker ni?

En månad... ungefär!

/ Permalink / 1
 
29-34!
..
Jo kanske den visst blivit större... :P Man blir ju så blind av sin spegelbild. Eller så länge jag inte står framför en spegel tror jag att jag inte ens ser gravid ut! 
Haha nu vill jag inte att ni ska titta på fel grejer här. Men jämför sista bilden och bilden ovanför. Alltså vecka 34 och 32. XDHar ledggings på båda. Men på sista bilden buktar det ju typ ut under magen!? Är det för att bebisen glidit ner eller är jag bara knäpp!? hahaha...
Till top