Skedtekniken!

/ Permalink / 0
Plötsligt lärde han sig... att äta med sked.
Ja, trodde det skulle ta tid men plötsligt åt han gröten utan att göra pruttljud eller tappa all mat utanför munnen! Skönt! :D
Och när han fattade hur det gick till blev han jätteexhalterad och började sprattla när skeden närmade sig. Han öppnade munnen i god tid och ville ha mer och mer.
Ja, kan ju lugnt säga att det blev kul att mata! När något faktiskt hamnar i magen. och när han tyckte det var så fantastiskt kul!
..
 
Ska väl snart lägga mig. Så jag får ihop några timmars sömn innan jobbet. För i morgon hinner jag inte sova något innan vi åker. För i morgon ska vi till storstan! 
Det gör inget att inte få sova när man kommer hem. Kanske skulle hinna sova en halvtimme men det är bara jobbigt att stiga upp då istället! Det jobbiga är om det är tungt att stiga upp och svårt att köra! 
Men börjar ju inte förrän fem. Fruktansvärt lång sovmorgon!
..
Nu är det dags att sjunga nattvisa för lillpojken så han kan varva ner efter grötglädjen!
 

Inget speciell...

/ Permalink / 0
Natael ligger och skrattar ihjäl sig åt att Orhan byter blöjor på honom.
Tycker det är lite orättvist. Eftersom jag jämt är med Natael tycker han allt Orhan gör är så mycket roligare. Han blir så mycket gladare av sin pappa.
Orhan kommer hem från jobbet och Natael blir så glad så han inte vet hur han ska bete sig. Bara skrattar åt det hela. Inte får jag något sådant lyckligt mottagande någon gång! :P Dock inte så ofta jag är borta från honom så han ser mig efter en tid ifrån mig. Är jämt med honom. Orkar inte vara så kul som pappa!
Fast å andra sidan somnar han tryggare med mig och lugnar ned sig lättare. Man får vara glad för det lilla.
Men lite kul vore det ju att få bli glatt bemött. 
..
 
 
..
När jag kommer hem från jobbet fattar ju Natael inte att jag varit borta. I morse när jag kom hem och han vaknade såg han lika glad ut som vem som helst som precis vaknat.
"Va? Har du varit borta? Jag trodde jag sov med dig!"
..
Men det är förstås också kul att lyssna på hur han skrattar med Orhan. Och jag blir också glad av att se hur glad han blir när Orhan kommer hem från jobbet. Sådan glädje smittar av sig!

Hemma ändå!

/ Permalink / 0
Det gick oväntat snabbt inatt. Oväntat med tanke på hur långsamt jag körde. Var glashalt på vägen. Temperaturen växlade hejvilt mellan minus och plus. Jag var nervös... Litar inte alls på postbilarna!
..
Kom hem före halv sju och försökte sova. Lättare sagt än gjort då Natael vaknade samtidigt som jag kom hem! Och Orhan också varit vaken under natten och var trött!
Som ni märker är jag inte i Örebro.. Orhan var tvungen att ta en tripp till Skövde igen. 
Men inte fick jag sova längre för det! Tur jag är så pigg av naturen haha...
..
Känns lite trist att inte vara iväg nu. Såg ju fram emot det. Men vad gör man! Sånt är livet och det kommer ju mängder med fler dagar att göra det på!
Skulle dock Orhan komma hem innan tolv kan vi överväga att åka! Men det tror jag knappast han gör! :P
Haha.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. När man varit inställd på något. Särskilt något som jag såg fram emot...
Göra en storartad middag kanske ;)
..
 
Till top