Gravo och nybakt bröd...

/ Permalink / 0
Borde kanske vara i sängs nu. Men jag lagar middag till Orhan och har ingen större lust ändå att lägga mig. Kanske skulle äta jag också. Har inte ätit middag idag!
Nybakt bröd och gravo. Det kanske blir gott. Nu när det är min gravo. Då måste man ju smaka en gång. och färskt bröd lyfter smaken på allt!
Om fem timmar ska jag upp... Hm.. Ingen stress än kanske. Bara jag somnar innan tio i alla fall...
Jag längtar efter Orhan. Har inte hunnit pussa på han mycket idag och känns jättetrist att gå och lägga sig utan att ha sett han först. Jag väntar. Hellre trött i morgon än att sakna min man!
Han kommer nog snart. De slutar alltid tidigt på Fredagar... Alltid...
..

Oinspirerad!

/ arbete, bandy, gravo, oinspirerad / Permalink / 0
Ensam.. i väntan på att mor ska komma så vi kan fara iväg o spela bandy. Har egentligen ingen lust alls. Är trött och känner mig allmänt.. finner inget ord. Oinspirerad, nere, olustig, oglad, ledsen, irriterad, deprimerad! Fattar ni?!
Håller på med brudbukett. Kul! :) funderar samtidigt om jag ska börja med middagen till Orhan. Ska göra gravo till han. Bönröra a la Balkan! Och färskt bröd. Men tror jag börjar först efter bandyn... Behöver väl inte lägga mig förrän åtta-nio i alla fall. Om jag somnar då...
..
Usch.. idag känner jag ingen inspiration att dela ut tidningar! I snö dessutom. Kommer jag dö, eller kommer jag dö... Åtminstone försvinna någonstans där mellan Norrquarn och Fredsberg!
Hoppas trottoarer och små uppfarter är skottade. Om folk trilskas med att ha brevlådan på ett krångligt ställe, för att de inte orkar gå till samlingsplatse som alla andra. Då ska jag kunna köra upp där! För jag har inga vinterskor och då kanske jag blir kall och sur och hämnas med att slänga tidningen i snön! haha.. Om de inte ger mig en julklapp. (Har hört att en del gör det till brevbäraren!)
..
Försökte ta en fin bild på Ezekiel nu när han var här idag. Men han ska ju bara hålla på och vara knäpp. På första bilden ser han i alla fall väldigt patriotisk ut. Fint det (?)

Städdag!

/ dator, musik, syster / Permalink / 0
Sitter i min ensamhet och har precis ätit frukost. Orhan spelar spel i sängen. För han påstod att datorn ändå skulle dö om 20 minuter. Inte då!
Det är den dumma dator vi köpte när vi bodde i dalkarlså som visade sig ha problem med värme och dog bara någon dag efter vi köpt den. Man kan använda den drygt en halvtimme sen måste den vila några dagar... Värmen förstör grafikkortet eftersom den tydligen ligger för nära processorn... Ett vanligt problem på just den datorn!
..
..
Igår hälsade jag på syster medan Orhan jobbade. Trevligt. Vi promenerade till Coop. En klassiker... Och sedan satt vi mest och pratade. Drack lite kaffe med Ulrikas svärföräldrar och svägerska.. Vi lyssnade också på en barnskiva och sjöng med Ezekiel som tydligen uppskattar bra musik! haha... Särskilt när moster eller mamma sjöng och dansade med! 
Idag kommer Ulrika hit igen eftersom hon är hos mor och far! :) Så mycket systertid har vi väl inte haft sen vi bodde tillsammans! XD
..
Nu tror jag att jag ska plocka lite. Småstäda lite. Det är trots allt Fredag! Städdagen numro ett. Eller?
Till top