Ledig dag!

/ Permalink / 0
Ännu en dag på jobbet. Var lite småsegt att vakna i morse. Kändes lite tråkigt att lämna Natael. Han är ju assöt. Har inte umgåtts med honom på två dagar. Får abstinens!
Men väl i bilen var jag åter taggad! Tycker det är lite småmys att köra den där timmen och lyssna på radion. Har inte varit segt att köra hem heller.
Tycker de där 20 minuterna hem från Hova på helgnätterna är segare. DÅ längtar man verkligen hem. Efter en säng. 
Men nu.. ah! Nemas problemas!
..
..
Är väldigt trött nu. Ska ta en liten snabb dusch sen skutt ner i sängen! I morgon är jag ledig. Så ska hitta på något kul tror jag. Särskilt med Natael. Tror nästan det kan bli kul att byta blöjor till och med!
Min enda lediga dag denna vecka! ;) (Jobbar dubbelt i helgen. Det blir spännande. Oerhört spännande!)
 
..
God natt
Trevlig Valborg på er!!!

Vad gör man nu på semestern!?

/ Permalink / 1
Nu har jag jobb. Då blir det ingen semesterresa. Lite trist men.. ändå värt det såklart!
Orhan börjar jobba i Augusti. Då jag slutar jobba. Jag ska flytta min semester från tidningsbuderiet till Augusti.. men Orhan kan inte flytta sin från juli! XD
Sååå.. Ja denna sommar blev mer och mer hemmastad.. Började med planer på utlandsresa. Förändrades till en norrlandstripp. Nu blir det väl en cykeltur till Torsö! Haha...
..
Nej.. nåt kul ska man väl kunna hitta på! Helgerna blir ju trots allt fria vilket är högst ovanligt för oss!!!
Finns det någon fantastisk stad man bör besöka. Som kanske en ettåring kan uppskatta också. Eller inte staden alltså. Men en stad med något i för en ettåring..
Hm... djur kanske...
.
Ska i alla fall kluras på. Något vill man ju göra!!! Annars blir det ju en seg sommar. Eller så lägger vi alla semesterpengar på inredning och gör det skitsnyggt i vårt nya hem. Så kan alla komma och spendera sina semesterdagar hos oss istället! Eller?
Kanske göra ett megaparty på Nataels födelsedag! Tror jag sääääääkert han skulle uppskatta!
..
Förra året var vi en weekend i Karlskrona. I juni. Sov en natt i bil och en natt på hotell. 
Har tänkt det. Lite vild semester i tält eller bil. Är lite sugen på att fiska! Men kan man göra det med en ettåring? Nån som har stor erfarenhet? Tänker om det bara blir.. seeeeegt!
 

Ute i blåst'n!

/ Permalink / 0
Idag var ingen lugn kassadag inte. Packade upp alla leveranser. Ensam och alena. Mycket var det och jag hann inte ens klart!!! Träning fick jag i alla fall! :D 
Först snittblommor. Nemas problemas! Sedan ut i solen och packa upp allehanda sommarblommor. Och där någon stans försvann lyckan. Efter lunch gick solen i moln och det blev vansinnigt kallt. Det blåste stormvindar! Kunderna flydde fältet i sina sommarkläder. Muttrade att det nyss ju var så varmt och de absolut inte kunde köpa blommor i detta väder.
Så det blev bara jag.. nästintill ensam där i kylan med mina blommor!
..
Nu mys med Orhan i soffan!
..
Frös knogarna av mig och klagade lite inför en annan anställd innan jag skulle hem och fick vantar! haha.. bra att ha för framtiden! :)
Men ändå tycker jag att det är fantastiskt roligt. Ja det är nästan så jag inte förstår mig själv. Stå och frysa en hel dag och jag ser fram emot morgondagen! :D För japp! Det blir en morgondag! Jag fick jobbet. De andra anställda var tydligen nöjda med min insats! Som chefen så fint utryckte sig!
..
YEY!
 
Till top