Morsdag

Allmänt / Permalink / 0
Morsdag idag. Gabriel gav mig en present, inte en sovmorgon vilket ju kunde vara gulligt, utan att vakna glad! (?) Sådär bara. Hörde att han snackade och slog upp mina ögon. Då log han stort åt mig. Och började prata sig joller. Om det inte vore för att klockan var före fem hade jag tyckt han var supergullig. Men till slut gick vi upp, runt halv sex, och in till Natael som också vaknade. Så läste vi bok tillsammans alla tre. Mys!
..
Efter lunch åkte vi till Slätte och firade mamma där. :) Alla var trötta. haha men det var trevligt ändå, som vanligt. Smörgåstårta och chokladfondant a la Ulrika! :) Gott!
När jag kom hem igen hade pojkarna på något mystisk sätt hunnit vara ute och köpa blommor! haha... Visste inte ens att de hade egna slantar! Har mina misstankar om att de anlitat någon form av kurir!
..
 
Spännade färgkombination! ;) Ska sätta ihop en bukett av det nu!
 

Hepp

Allmänt / Permalink / 0
För ett tag sen letade jag upp såna där mamma-övningar. Knip och naveln mot ryggraden grejs. Fick ju ett papper efter Natael men efter denna förlossning fick man minsan ingen påminnelse.
Jag skrev ner det jag hittade på internet och la det på bra plats. Ja sen låg de pappret där. Och låg. Natael hittade det, ritade på det, rullade ihop det till en boll och.. det försvann.
..
Men idag tog jag tag i saken. Blev inspirerad av en väns blogg som också nyligen fått barn! ;)
Nu ska magen och ryggen stärkas!!!
Först en hurtig promenad. 2 km. :P Försökte få med Orhan på en längre mysig familjeprommis men han påstod att det var dåligt väder. Trams! Jag tog med mig en pojke. Den största (mer tyngd till träning!) och sen hurtade vi runt så fort som möjligt, med möjligen en paus för att titta på fåglar.
..
 
..
Väl hemma, genomsvett, skulle jag göra lite träning, som jag mindes i huvudet av det jag hittade.
Lättare sagt än gjort. Låg jag på rygg kom Natael och satte sig på mig och hoppade.Vad vet jag, kanske är bra träning för de musklerna. Står ju att man ska spänna magen som om man tog emot ett knytnäveslag.
Sen i nästa stund skulle han mata mig med vatten och modersmjölksersättning. Och skrattade ihjäl sig åt mig när jag fick det överallt i ansiktet.
När jag stod på alla fyra klättrade han upp på mig, eller hängde sig i mina ben.
Så jag vet just inte vad för träning det blev av det hela. Skrattade mest.
..
Man ska nog träna när barn sover kanske..
 

Sommarlov... eller nåt!

Allmänt / Permalink / 0
Så var Orhan ledig för all framtid över. Arbetslös eller arbetsbefriad! haha... Han är hemma men betald några månader till så att säga. Känns gött. Än så länge! :) Mysigt att ha honom hemma även om det efter sommaren innebär att vi är utan inkomst. Men det löser sig nog!
..
 
Känns som om jag vill hitta på massor nu. Ja allvarligt talat känner jag mig lite småfnittrig över att ha Orhan hemma! Även om han varit hemma mycket är det en helt annan sak att vara planerat hemma.
Lite känslan av att få sommarlov!
Sen tror jag också det känns kul att få ha lite sommar tillsammans. Förra sommaren jobbade jag ju bort. Och det planerar jag att göra nästa sommar med. (man måste ju passa på när det finns jobb) Så nu vill jag har massa kul!!! Bada, fiska och plocka bär och svamp!
Många småutflykter och några större utflykter!
..
Det enda som känns lite störigt är kanske dessa sommarkvällar. Åååh vad det drar i mig att få gå ut och gå såhär på kvällen när det är ljust. Vet inte varför. Men just då blir jag som mest sugen på att promenera. Inte mitt på dagen eller på morgonen! Nej kvällen!!!
Men det är väl sånt man får spara tills barnen är större och skiter i vad jag gör på kvällarna! haha.
Kan ju inte precis dra upp dem mitt i natten för att gå ut. Någon gång kanske.. Bara för att det är mys!
..
Sommar <3
 
 
Till top