Snygg kille

/ Permalink / 0
Omställning på tiden och ljusa kvällar. Ja hur ska man få en bebis att fatta att det är sent. Han vägrar somna. Igår blev det nio. Men... tar väl ett tag att få in att klockan är åtta tidigare nu!
Har sprungit fram och tillbaka flera gånger nu. Har dessutom varit supergrinig av någon mysterisk anledning. Ingen bra kombination.
Men nu verkar han sova... hoppas jag i alla fall!
 
..
Har varit en halvdan dag. Med tanke på att allt bara blivit halvklart. Disken är halvklar och dammsugarn är i vardagsrummet. Ska inte skylla ifrån mig men...
Kan ju knappast dammsuga nu när lillekillen sover. Hm kanske skulle starta upp något mer projekt som jag kan göra halvfärdigt. Så tar jag resten i morgon! :D
Orhan kommer säkert klaga när han kommer hem. "VARFÖR ÄR DE SÅNT KAOS HÄR HEMMA!"
Jag känner min man. En dammsugare kan ta ganska mycket plats... Min älskade man... Längtar efter att han ska komma hem. Så jag kan pussa på honom lite innan han lägger sig!
..
 

Inredning

/ Permalink / 0
Jag och Orhan har en del intressen gemensam. Vi tycker båda om mat och resor. Framför allt. Men det finns ett intresse till vi delar. Och det är inredning.
Vilket är ganska kul. VI kan gå runt länge på inredningsbutiker och diskutera.
Orhans ledord när det kommer till inredning är ordning och reda. Han gillar stora vackra möbler. Modernt!! Medan jag mer tänker på detaljer, dras till gammalt och trasigt, kan spexa loss och vill att det i slutändan ska bli balans! Jag brukar drömma fram hur det ska se ut medan Orhan är den som letar möbler och grejer! :P
..
Vi har alltid haft drömmar och ideer om hur vi velat vårat hem ska se ut. Men vi har varit väldigt långsamma med att fixa. Både lathet och ekonomi kanske.Vi har saker. Behöver inget. Alltså fixas det inte! Även om det inte alls är särskilt mysigt!
..
Så vi kom fram till att göra en plan. Rita upp hur varje rum ska se ut. Stil, färger, möbler osv. Ja framför allt en lista på vilka möbler vi ska ha. Sen betar vi av den listan eftersom när rätt möbel dyker upp till rätt pris. Detta för att undvika spontant kaos av olika stilar och för att vi någon gång ska få det hem vi drömmer om utan att stirra oss blinda på det kaos vi har!
..
Sitter nu och letar efter inspirationsbilder. Tycker det här är jättekul.
Vi kom fram till ett sovrum som ska vara romantiskt. Ja både jag och Orhan har märkt att vi gillar sån där countrystil eller vad man kallar det! 
Sovrummet ska inspireras från Inter. Haha.. det har vi planerat sen vi blev ihop nästan. Ett svart-blått vardagsrum! Hårt, stilrent och mysigt!
 

Farliga saker!

/ Permalink / 0
Jag har hela tiden tänkt att i nästa lägenhet, då ska vi inreda så det är nästintill tomt. Inte en enda lite prydnadssak ska existera. Inte ett enda vingligt litet bord eller livsfarliga krukväxter på golvet.
Men det är ju nästan 2 månader tills vi ska flytta! Och han rör ju på sig nu. Ja på två månader är det ju möjligt han lär sig gå.. i alla fall klättra!
..
Får väl gå igenom lägenheten och ta bort "farliga" saker. Några saker är väl krukväxter, Tamars toalett och mat och möjligen den stora glaslyktan som han bara älskar att skaka!
Blommorna känns värst. Har funderat på att lämna dem till någon som kan ta hand om dem tills Natael är uppfostrad. Men det gör rent av ont i hjärtat. Får klura på andra lösningar... Ha blommorna i taket till exempel!
..
Det är verkligen kul att han börjat röra på sig. Men det är också väldigt spännande och nervöst också! haha...
..
Tamar får också njuta av hans rörlighet och fascination. Tur att i alla fall hon ibland bryr sig om vad man säger. När Natael blir lite för kärvänlig och Tamar ser lite för sur ut funkar det ofta att säga till henne. Så tittar hon upp eller går därifrån.
Till top