Tamar

/ Permalink / 1
huvaligen så romantiskt!
..
Undra om Tamar vet om vad som väntar. Om hon ser den växande magen och kan räkna ut vilka stora förändringar som sker?
Troligen inte. Hur ska en katt kunna göra det? Jag tror inte hon ens märker att jag blivit lika tjock. Jag har inte hört några klagomål!
..
Men hon har blivit löjligt gullig på sistone. Som om hon ville passa på att ånjuta att vara den enda lilla i familjen! Jag kan bära på henne hela tiden utan att hon tröttnar. Hon vill jämt följa med mig och Orhan ut. Ja nu för tiden tror jag hon nästan hellre är åksjuk i bilen än sitter ensam hemma!
Hon hoppar spontant upp i knät och vill sova hos oss när hon varit ensam eller blivit skrämd.
Hon är ju till åren. Hon är ju en mogen katt. Vad är detta för kattungefasoner?
Men det är väl lika bra hon passar på nu. För sedan är nog mitt knä fullt. Orhan kanske pussar på någon annan och har mindre tid att ge massage. Platsen fram i bilen blir upptagen av någon skrikande minimänniska! Och det kommer  troligen ligga en hysterisk väckarklocka i mattes och husses sovrum! XD
..
Det blir oerhört spännande att se hennes reaktioner när vi kommer hem med ett barn som aldrig någonsin lämnar vårat hem!
Jag vill absolut inte att hon blir knäpp och helt ohanterbar så jag inte kan behålla henne. Har hört om såna katter också. Som blir så svartsjuka...
..

Idag är också en dag!

/ Permalink / 1
Aaah.. Ännu en hård dag framför mig!
Kanske?
För idag ska syrrans m familjs flyttlass in i nya lägenheten. Ser faktiskt fram emot att se deras lägenhet. De flyttar större... medan vi flyttar mindre. Tokigt va?
Jag ska titta på deras lägenhet och se om jag behöver vara avundsjuk och ligga och muttra i min blivande lägenhet! Troligen över köket. Det anar jag redan nu...
..
..
Efter en god natt sömn vaknade jag av fruktansvärd kissenödighet, Tamar vid sängen hojtandes och med Orhan framför näsan, viftandes med en räkning som tydligen jag hållt på att glömma. En del jobb kommer tydligen automatiskt i detta huset. Betala räkningar har blivit min! Kanske dålig uppgift. Det är inget man kan lyfta fram när vi tjafsar om vem som gjort mest. (Inte för att de händer så ofta. Men ni fattar!)
"Jag skottade hela parkeringsplatsen!"
"Ja men jag har betalt räkningarna denna månad!!!"
..
Jag ska posta ett viktigt brev idag. Jag ska diska en äcklig disk jag inte hunnit med i flyttyran och sen ska jag iväg till syrran tillsammans med mamma. Antar att jag sitter barnvakt. Som gravid ser alla på mig som lite handikappad och det är skönt att inte behöva trötta ut sig!

Att flytta är tydligen tungt!

/ Permalink / 0
Igår kom jag iväg tidigare till syrran för att hjälpa henne som barnvakt. Jag blev snarare lite allt i allo. Kan ju inte sitta och barnvakta när jag ser saker som behövs göras! Dessutom räckte det ibland för Ezekiel att se på!
När jag torkade kylen började det plötsligt flyga eldflugor framför ögonen. Har aldrig sett något sånt. Det var nästan vackert. Alltså på allvar. I 3d.. jag såg nåt som flög och lyste! 
Förutom det var jag varken slut i huvudet, vimsig eller svimfärdig. Så har ingen aning vad de ville mig. De försvann snart...
..
En annan flytt...
..
Men på kvällen var det bara jobbigt. Jag var så galet, vansinnigt trött... Mådde lite dåligt över min egna flytt också. Hur ska det gå? Om jag står och grinar i trötthet över någon annans flytt som jag bara hjälpt till lite med!?
Även om Orhan redan sagt till mig att han ska göra typ allt! haha....
Skönt var det att komma hem i alla fall. Mötas upp av Tamar som varit ensam hela dagen. Stor lycka! Hon måste ha saknat oss väldigt, för hon ville sova hos mig. Mysigt på hög nivå!!! Det händer inte ofta. Sist det hände var när hon fick hundchock under dagen! XD
Jag somnade snabbt sött....
Till top