Tulpaner

Allmänt / Permalink / 0
..
Min stackars tulpanbukett. Näe... jag och tulpaner hör inte ihop.
Köpte ett par nya på jobbet när vi sist var inne i stan. Pojkarna vill välja tillbehör.
Har kortat ner rackarna en gång och de är ju redan ute och skrapar igen. Nej man ska inte ha mycket vatten, jag vet! Men jag gjorde ju ginsten så pinsamt kort. XD Så för att de skulle nå lite vatten...
..
På avstånd tycker jag ändå den ser lite ok ut. Lite barock sådär. Ja och om det var annat i den än för korta ginstkvistar och videkvistar, så hade den nog varit helt ok!
Jag har kämpat för att få dem att spreta på nåt sorts.. balanserat sätt.
..
Den är nåt som är så fräscht och krispigt med tulpaner. Ja lökväxter överlag. Men jag tror mer på att ha dem i trädgården. Ett fält av tulpaner vid garageuppfarten. Skulle impa på grannskapet!

Många vändor

Allmänt / Permalink / 0
..
Älskar den här buketten som nog nu börjar gå mot sitt slut. den var inte helfräsch heller när jag fick den. Födeseldagsbuketten! :)
Har alltid tänkt när jag på jobbet fått sätta ihop såna där maffiga buketter åt glada män som de ska ge åt sina fruar. Att en sån skulle jag vilja ha också.
Det är nåt med massa rosor alltså. 
..
Min älskade make har sannerligen varit i farten idag. Efter förskolan drog han iväg med pojkarna till stan och köpte hjälmar åt dem. Tydligen behöver man hjälm på vintern. Jag som helt outbildad förälder hade noll aning. Pinsamt. Jag förstår ju nu att de tunga snöflingorna kan hota de nätta barnens skalleben.
Men nu är det alltså fixat. Pojkarna är stolta över sina nya hjälmar. Nu kan de ställa sig på en snöhög och dyka ner på en isfläck med huvudet före om de vill. :D Tänk vilken glädje!
.. 
När han kom hem upptäckte vi att Natael hade feber sådär bara. Orhan for ut och köpte alvedon eftersom den precis var slut. (Bara såna där hemska rumppiller som jag undrar vem som uppfunnit. Nån knäpp typ. Omöjliga att handskas med och vem VEM vill få ett piller i rumpan?)
..
På kvällen kämpade jag med Jesaja som typ inatt bestämde sig för att hata mitt sjuka bröst. Och på eftermiddagen ville han inte ha med det att göra. "Det är kört!" sa jag och ville grina. Dömd till mjölkstockning för evigt.
Orhan for då snabbt iväg till Umeå IGEN för att köpa en mjölkpump. "Vi behöver ju ändå en så du kan pumpa ut mjölk när du ska iväg utan Jesaja!"
..
Som nån sorts superman.
Min man det. ;)
 

Resa

Allmänt / Permalink / 0
Familjen Gashi har bokat en resa.
Ja hemska saker. Plötsligt händer det. Vet inte hur många år vi tänkt att ja kanske borde man åka på en sån där klassisk solsemester någon gång. Men vi har aldrig kommit till skott. Tyckt det varit aningen för dyrt eller så har nåt kommit i vägen. Eller känt att det varit viktigare att hälsa på släkten!
..
Vi dividerade länge nu också. Varken jag eller Orhan ville trycka på boka-knappen. Det är nåt med kostnaden tillsammans med att jag känner att jag har noll koll på hur charter funkar. Jag får såna negativa vibbar! haha...
Dessutom när vi nästan var påväg att göra det har datorn kraschat. Inte bara en gång. Så störigt.
Men barnen hoppade i glädje i soffan igår och skrek när de såg bilderna på bamse och polerna. haha. 
Vi bara gör det sa vi. Bara tryck!
..
Ska bli spännande. Eller just nu tror jag väl knappt det är på riktigt. Vet inte hur det ska gå. Sämsta resetiderna ever så ser framför mig hur vi kommer bråka och grina. (ja att de mindre kommer grina och jag och Orhan bråka)
Vi får innan resan sitta och andas och tänka att vi klarar det här. Bara ta det steg för steg. Barnen grinar inte för att de vill vara störiga hinder för oss! 
Höhö.. Hinder är till för att överkommas! Även med småbarn!
..
Vi ska till Turkiet. Så då kan vi bocka av det på vår ganska långsamma "vi ska besöka alla länder i europa"-plan. XD
Ja vi har ju varit i Turkiet i förbifarten men det räknas inte!
Utanför Side för att vara exakt. Någon som har nå trevliga tips på vad man kan kika på. :) 
..
Det är så man firar den nya eventuella arbetslösheten för Orhan på rätt sätt antar jag. Avslutar stort!
..
Välsignat att vi inte har någon ettåring på denna flygresa. 
Till top