Håravfall!

/ Permalink / 0
Mitt hår faller!
Jag har för tillfället så lite lugg att den knappt döljer huden och det sticker ut korta hårstrån överallt.. Jag antar att det var slutet på min lyxiga gravidfrilla! Eftersom Natael ammar så lite nu rättar väl alla hormoner till sig. Och jag får se ut som... någon med rejält babykrull. Ja småhåren är ju så påtagliga när det är flera stycken samtidigt i samma mesiga längd. haha
Hade ju funderat på att klippa lugg men nu undrar jag. Vad kan man göra med fem hårstrån? Haha kanske bättre att vänta tills småfjunen växt till sig!
..
Det var svårt att fånga på bild dock... 
..
Hårproblem!

Två plus en!

/ Permalink / 0
Jag anade att det skulle bli en.. vaken natt med tanke på pojkens feber. Rätt hade jag.
Jag och Orhan skulle precis ha lite kvalitetstid då pojken vaknade och vägrade sova ensam. Slutade med att han satt mellan oss och sparkade, lekte och jollrade.
Så gick det med den kvalitetstiden. Det blev familjemys istället. Vi såg på en film och hoppades Natael skulle somna. Orhan somnade först! XD
..
Jag försökte få Natael att sova i sin säng men så fort jag ens nuddade honom vid kudden spände han ryggen i en båge och skrek. Ja ni skulle sett. Rena rama drama-skådisen.
Jag gav upp och.. vi sov tillsammans jag och han. Han roade sig med att vakna varje halvtimme och vara lite ledsen. Men det räckte att klappa lite på ryggen de flesta gånger. Några gånger fick jag ta upp honom.
..
Jag behöver inte tala om hur trött jag är... och jag är lite oroad för i natt på jobbet. Varför lyckas han alltid sova dåligt natten innan det? 
Får väl se till att försöka ta en tupplur med Natte. Jag har svårt för att komma till ro på dagen men ännu svårare att lägga mig tidigt... och någon sömn måste jag ju få!
..
 

Frisör sökes!

/ Permalink / 3
Sitter och kikar på frisörsalonger. Ska för första gången klippa mig hos en frisör.. en frisör som talar samma språk som mig och tar rejält betalt alltså! Har ju ett besök i Kosovo. Albansk frisör för 5 euro (Då var en euro värd runt 8 kr tror jag så det blir 45 kr!) Önskar de kunde kosta så lite här i Sverige. Men sen hade jag aldrig betalt mer för den frisyr de gav mig! haha 
..
..
Så jag är livrädd. Jag har inte hört eller vet någon om någon frisör här i Mariestad som jag dömer dem hårt efter mina fördomar som inte bygger på någon som helst fakta.
Det får absolut inte vara ett tråkigt namn som låter som det ska stå någon gammal kvinna som klippt hår i evigheter och tröttnat på sitt jobb. Eller en hurtig gubbe som tror han vet vad som är snyggt. Namn som Torgfrisören eller Jonssons salong (Såna namn gör mig så nervös så jag darrar!)
..
 
..
Av någon anledning vill jag inte att någon snubbe ska klippa mig. Känns som om jag bara hört dåligt om män som är frisörer. Så aldrig i livet!
Måste vara en ung person.. Medelålders kvinnor får mig att tänka på min mamma som klippte bort en halv decimeter när man som liten ville spara. Ja medelålders kvinnor ger mig känslan av att de kommer tro de vet bäst och skiter i mina önskemål!
..
..
Men nej.. känner mig nervös. Tror dels de kommer klanka ner på hur mitt hår är klippt tidigare. De kommer säga att jag har helt söndertrasat hår och klippa bort precis allt! Sedan kommer de ge mig en skitsvår frisyr jag inte har en chans att sköta! En frisyr jag med all säkerhet kommer tycka är ful också!
..
 
..
Ni kanske undrar varför jag ens ska tvinga mig till sådan tortyr som att lägga mina hårstrån i annan människas vård. Jo, jag måste få en frisyr. Och en frisör ska väl se vad man passar i? Jag är lite sugen på lugg igen! ;)
Av någon anledning får jag inte till det längre. Jag har försökt klippa men jag... lyckas inte. Tyckte jag var ganska bra på att fixa frisyr förut. Men nu går det bara inte!
Till top