syster yster

/ Permalink / 0
Hemkommen från en heldag hos syrran. Alltid lika trevligt. Inklusive handling på City gross vilket hör till det normala. Jag lyckas alltid hälsa på då det behövs handlas märkligt nog...
Mycket märkligt.
 
Nu är det vila. Dödade min kropp helt med att gå upp för trapporna med sovande son, väska och ap tung väska. Haha.... fick ont i magen och röven.  Hur ska det gå framöver i graviditeten? 
 
Natael dog efter den festliga dagen. Hoppas han sover gott jela matten.
Önskar jag kunde göra fler dagar så roliga för honom. Men jag har svårt att komma på aktiviteter som vi båda skulle uppskatta.  Haha... 
I morgon ska vi shoppa kanske. Det tycker han är ganska kul. Bara jag som blir lite svettig när han ska peta på allt. Egentligen är ettåringar ganska lättroade.

Tamar <3

/ Permalink / 2
Som ni kanske känner till måste vi göra oss av med Tamar. Tungt.
Hon har bott hemma hos mina päron nu hela sommaren. Men har inte hittat någon ny ägare och nu ska inte mina föräldrar tvingas dras med henne längre.
Tittade på veterinär och visade Orhan. 
..
..
Då ballade Orhan ur. Han som skulle vara min stöttepelare liksom! Tänkte att jag kommer aldrig orka göra det. Ringa och boka tid... Vara den som verkligen bestämmer att detta ska ske! Tror knappt jag kommer kunna sitta med henne medan hon dör.
Men då vill inte Orhan. Han tyckte det var hemskt orättvist att döda henne. Att han skulle må dåligt av det. Jag kände mig som en mördare. Som om det var jag som satt där och tvingade Orhan till hemska ting! Att döda min katt!
..
..
Han tycker vi ska ge henne en chans till.
Men jag tycker det känns svårt. Jag vill men! Jag vill inte att hon ska må dåligt. Eller att Natael skadas!
När vi flyttade hit låg hon bara under soffan. Kom bara fram när jag var hemma. Vill inte se henne lida så igen.
Men sen vet jag också att det beror på just flytten. Hon blir alltid nedstämd i en ny lägenhet. Plus att jag var borta i samband med det. Nu är ju jag hemma i ett drygt år!
..
..
Natael har blivit bättre med henne. När vi hälsar på är han jätteförsiktig. Hon hälsar alltid på honom. Han lägger sig ner framför hennes ansikte och pratar. Den respekt hon har för honom är samma som förut. Han är ett speciellt barn.
Men... jag kan inte lita på henne till hundra procent. Aldrig. Om Natael råkar gå på henne när hon inte är beredd. Eller om hon får en sån där surdag. Hon är en sur katt!
Och nu kommer snart ett till barn. Två mot en!? Kommer Tamar palla det? Kommer hon bli helt hysteriskt aggressiv eller blir det lättare med barn nummer två. Tänk om nästa barn har "mer energi"!?
Hos mina föräldrar kan hon ju fly ut också. Vad kan hon göra här? Skulle gärna släppa ut henne. Men hur vet jag när hon vill in igen?
..
Är det rätt att göra ett försök till. Mot Tamar och Natael!?
 
 

Kaffe!?

/ Permalink / 0
Min kaffeäckelkänsla har typ gått över. Otroligt. Sist kunde jag dricka kaffe runt vecka 30 eller nåt... Minns inte.
Eller denna gång har jag kunnat dricka kaffe men aldrig varit sugen. Har druckit en kopp när jag fått besök, varit på besök eller på restaurang.
Nu när jag sov över hos mamma och pappa drack jag hela två koppar en dag. Kanske det tog helt kål på mitt osug. För nu är jag sugen och kokar faktiskt en kanna. Trots att jag är helt ensam hemma. Med Natael förstås.
..
Hade gärna tagit lite godis till kaffet men Natael vägrar ta sin tupplur. Han hittade godispåsen i morse och har redan ätit sin ranson för den här veckan!
Det är en av de lite klurigare sakerna med barn. Man kan som inte ta en liten godbit när som helst. För om jag njuter av en mörk choklad så är Natael på den nivån att han proppar munnen full! Och ehm... Nej jag vill inte ha en speedad unge. 
..
Kaffe får duga. Kanske att jag kan råka ta lite mörk choklad när Natael gör något i ett annat rum! hehe... Just nu håller han på och gör kullerbyttor med en nalle i gästsängen...
..
Kämpade i en evighet för att ta en bild där inte mina gravidbomber hamnade i fokus. Tror jag får sluta ta med webkameran. Blir ju som lite underifrån. Då skulle syrran bara klaga. Hon blir alltid så besatt av mina bröst!
Men det är väl inte mitt fel!!!!!
 
Till top