Blommor, bröllop,

Allmänt / Permalink / 0
Åååh så kul det är att pyssla. Lyckades riva sönder ett finger på spoltråden och är alldeles blå från blåbärsris. Så ska det vara! :D Tyckte den blev rätt bra. Har aldrig gjort en båge förut. Inte för att det är något svårt men.. har aldrig gjort det! :) Tog dock inte med kameran så inga bilder på den inte.
Kände mig så glad där hela tiden. Glad för brudparets skull men sen kasnke mest för att jag se fram emot vår bröllopsfest så mycket. Att se den iordninggjorda salen och dem pyssla med maten fick mig att längta ännu mer. Det var fint där..
..
Skulle passera mor och far och hämta Gabriels mat på vägen hem. Och fastnade där på en kopp te. Och sedan på en spontan utflykt för att titta på hus! Eftersom faster kanske hamnar här nere! ;) Jag har ju stenkoll på alla hus till salu runt omkring!
Tittade på två hus jag och Orhan funderat på också. Det ena var obhaligt. Nog för att jag vill bo i skogen. Men detta låg i som en urskog där man liksom förväntade sig vargar kika ut. Blev nästan rädd. Tänk på mörka vintern liksom..
..
Skönt med en liten tur ut i världen utan barn. Sånt behövs ibland, inget man får ofta precis haha :) Då får man mer kraft att krama dem ännu mer sen!

Utan mat i sista tiden!

Allmänt / Permalink / 0
Igår var det 3-årskalas för hela slanten. Festligt värre. Hamburgare och en fantastiskt fluffig tårta a la syrran! :) Ezekiel festade loss i bara mässingen med cykelhjälm och skor. Cyklade, spelade basket och bandy. Kan det bli bättre. 
Snart är det födelsedag igen så jag ska inte behöva gå utan att fira så länge.. haha sommaren är extremt festlig.
..
På kvällen hemma slog det mig att jag lämnat all Gabriels mat hos mamma och pappa. Ve och fasa.
Kollade klockan. Den var 21:52. Ica stänger 22!!!! 
"Ska jag springa? Hinner jag?!" Frågade jag.
"Nääe.." sa Orhan.
"Men vi har inget annat, jag måste springa!"
"Ja men spring då!"
..
Med springa menade jag självklart bilen. Jag är inte sån att jag tror jag springer någon/några kilometer till Ica på 5 minuter. Hm vet inte hur långt det är dit. Men jag är säker på att jag bara hunnit till syrran och sedan stått där och flämtat. Fast vem vet. Kanske har de mjölkersättning på statoil?
..
Brände iväg i bilen och hann precis fram. Klockan var 1 minut i! hahah.. Rusade in och försökte visa att jag var stressad så de skulle fatta att jag inte var en sån där störig person som kommer några minuter innan stägningsdag och njuter av livet i butiken! haha (Sånt är ju extremt frustrerande när man bara vill hem!)
Hade nästan kunnat krama kassörskan!
..
Vad skulle jag gett annars till Gabriel på natten liksom? Bröd? Sockervatten?
 

Ljud

Allmänt / Permalink / 0
Här om dagen slog det mig att jag är trött på att höra saker. Hela tiden. 
Kanske har vant mig. Tänker inte på det lika mycket som i början. Fast ändå..
..
Menar ljud från andra lägenheter. Grannarna! 
Varje kväll harklar sig en granne så brutalt både på balkongen och i sitt sovrum att vi hör det. 
På toaletten kan jag lyssna på samtal i någon annan lägenhet genom fläkten.
En flicka behagar stampa uppför trappan till sin lägenhet. 
Ibland ska någon hysteriskt hoppa där uppe.
Och någon lägger sin mobil på jag vet inte vad som deras vibrator får mig att tro att det ringer någonstans här hemma.
På balkongen får jag ta del av grannflickans skönsång och några andra grannars intressanta diskussioner om fläktar och jobbiga kunder.
Jag hör om någon kommer in i hyureshuset, om någon går ut i trappen, om någon ska till förråden.
Jag hör om någon bråkar eller kanske har barnkalas.
..
I början fick man ju panik. Just när Natte hade svårt att somna började någon prata hysteriskt högt och man satt där och tänkte irriterade tankar om den personen som var tvungen att sitta i preciiiis rummet ovanför Nataels och prata så högt!!!
Men det är lite småstörigt. Hela tiden...
Lägenhet...
Till top