Sista månaden!

Allmänt / Permalink / 0
Det dra ihop sig.
I morgon blir sista dagen på förskolan för pojkarna. Ja en snabb kalkyl över hur många (Få) dagar det blir nästa månad och vad vi betalar avgjorde det hela. Nu är det sommarlov!!! 
Bara att se sina sista dagar på schemat ticka ner. Och att det snart är juni. Månaden då det ska ske. Galet!
 
Mariestad snart kommer vi!
 
Idag Gjorde jag och Orhan ett ryck till med att rensa och packa. Man tar lite pö om pö. Vi fyller förrådet där nere med packade saker och klädkammaren här upp med sånt vi vill sälja/bli av med. Jag har sålt flera av mina krukväxter idag. 
Vardagsrummet ekar mer och mer tomt. Ja det är där vi lagt mest krut på att tömma. Tror nästa steg är barnens rum. Man behöver ju inte ha alla leksaker framme.
Plus att bli av med saker. Vi funderade på loppis.. får se om det hins med. Men vi kämpar på med att sälja på facebook. Hatar det. Så segt och dåligt. Någon skriver en kommentar att de tar den. Sen inget mer. 
Men på nåt sätt måste man bli av med saker och ting!
 
Ska bli ohyggligt spännande att flytta ner. Vi hittade tillslut en lastbil att hyra envägshyra. Så nu ska Orhan köra den och jag bilen.
Jag har aldrig kört så långt själv. Men det ska väl gå bra. Det är nog inte min största oro. Vi kör inte sent på kvällen denna gången så kommer ju inte vara astrött. Det hade aldrig funkat då haha..
Men troligvis har jag alla tre barnen med mig. Haha... det blir.... spännande! Förhoppningsvis ska de vara glada allihopa hela vägen. (in my dreams!) Här ska laddas plattor och mobiler med allehanda skoj.
Sen gäller det att köra. För att spara pengar beslöt vi oss för att klara detta på ett dygn så... Vi kan inte njuta av livet på vägen ner precis. Får sätta upp nån maxgräns på hur många gånger man får tappa nappen, bli kissnödig eller bråka med brorsan om sitt privata spejs!
 
Men först Juni! Här ska maxas med arbete, packning, träffa vänner och njutning av naturen!!!

Tonårspojkar

Allmänt / Permalink / 0
Fick mitt sista schema idag. Med bara några få dagar på. Oj så nära allt plötsligt kändes. Slutar jag så snart?
 
Längtar ihjäl mig efter mitt egna nu och tycker det känns lite sorgligt att lämna detta jobb. Har trivts bra. Kommer sakna mina kollegor!! Kommer sakna att HA kollegor!
 
Intensivt på jobbet nu med morsdag. Värmen är här också så folk köper ju mängder med sommarblommor.
Kul. Men jag är död i ryggen. 
 
Kom in tre tonårspojkar idag också. Typ 15-18. De skulle köpa en blomma till sin mamma. Haha kunde inte låta bli att tänka på mina pojkar. Tänk när de är tre "coola" tonårssnubbar som går in på en blomsterbutik och fnittrar hysteriskt tillsammans över att köpa en blomma till mamma.
 
Tror ju inte mina pojkar fnittrar så hysteriskt när de besöker en blomsterbutik. De borde ju vara bekväma i en sådan vid det laget. Haha...
 
Högst troligen får jag inga blommor av dem heller. Som florist får man inte blommor. En oskriven regel.

En helg går så fort!

Allmänt / Permalink / 0
Hade två lediga dagar nu. Förberedde mig på ett lugn. Tänkte jag kunde hälsa på nån kompis. Bara vara. Ja tiden skulle krypa fram.
Swusch sa det. På riktigt. Swusch! Så var den "helgen" slut! Jag var tvungen att fundera om det verkligen hade gått två dagar eller bara en...
 
Har innan helgen letat runt efter intressanta grossister med krukväxter och hört av mig till dem. Frågat efter priser och utbud redan nu innan jag egentligen har butiken. Så jag när det väl är dags bara kan trycka på beställ.
Tyckte de grossister som var i närheten av butiken hade ett lite småtråkigt utbud. Jag menar... jag vet att jag inte kan konkurera med ica. Så då kan jag ju ha nåt annorlunda!
Plus att det ju lite är mitt intresse...
Och just igår fick jag lite svar och har suttit som fast i ett evigt scrollande genom utbud och priser. Skitkul! Men oj vad tiden går när man sitter vid datorn.
 
Och på det skulle det städas, handlas, vara ute och njuta av solen och umgås med barnen.
Två dagar är för kort tid alltså.
 
Idag hann vi i alla fall med en utflykt till laxbacken. Har blivit lite favostället på sistone. Tyckte vi får hitta på nåt nytt nu.
 
Ja.. jag har hunnit klippa lillpojken en någrlunda anständig frisyr också. Även om jag tyckte han var söt i sin lilla page haha.. Lite mindre trollunge över honom nu. Ska ta mig an de andra två senare. Blir med våld och tårar. Det vet jag. Därför drar jag mig..
..
"Det är spindelnät på den där blomman mamma"
 
Tillbaka till verkligheten nu då! Tagga morsdag! Jag både taggar och våndas de lite mer intensiva dagarna. Kul för att det finns att göra och det blir lite som en utmaning att beta av kund efter kund. Men.. man blir trött! haha
Till top