Tröttsamt

Allmänt / Permalink / 0
Blubb blubb..
Idag var jag helt färdig vid fem. Visste inte vad jag skulle göra för att få tiden att gå.. Till barnens läggdags. Tack och lov ringde mor och far på skype.
Allvarligt talat. Gabriel lever i min famn.
..
Trött blir man. Spelar ju som ingen roll om orhan är hemma eller ej. Det blir samma sak. Gabriel i hasorna. Gråtandes eller i mina armar.
..
Var bara tvungen att sucka lite. 
Fast trots allt är jag väldigt... På gott humör liksom. Vet inte hur det går till. Kanske har jag mindre krav på tillvaron när jag vet att varje dag ser likadan ut. Haha...
Typ...
Nöjd men trött. Behöver gå på spa tror jag!!! 

Snart ett år!

Allmänt / Permalink / 0
Snart fyller lillpojken ett. Det är sannerligen på barnen man ser att tiden går. Så stora förändringar och åren, på dem är ett år verkligen ett år.  Ett år är en lång tid!!! Att jag fyller 25 är däremot inte långt från 23..22, 20.. Ingen större skillnad. Och jag tycker faktiskt det inte var så länge sen jag började gymnasiet.
Barnen är en påminnelse.
..
Tiden går... 
Ja det var nyss jag och orhan låg och snacka om ett syskon. Planerade. Och nu springer han runt här hemma! Klättrar, ramlar och äter mest frukost av alla!
När hann jag vara gravid och ta hand om två barn. Vad har jag gjort all denna tid?
..
Ser fram emot att pojken fyller ett. Kommer inte bli nå party precis men jag ser fram emot att få göra tårta. Haha...och jag längtar faktiskt bort från bebistiden och ser fram emot allt kul jag ska ha med två "barn".
Hela ett år.
..
Min mobil är ideligen full med bilder av natael. Smickrande sådana haha..
Ledsen. Kommer bli en del mobil nu. Vår dator mår inte bra.

Solsken inne

Allmänt / Permalink / 0
Galet fint väder idag. Har stått i fönstret hela dagen och längtat ut. Ville på utflykt.. Grilla. Men entusiasmen här hemma var låg så ides inte. Sen tvättade jag... Vagnen är kaputt. Så kul är det inte att bära på Gabriel.. Ute... Faktiskt.
 
..
Tror allvarligt talat hela bygdeå var ute så det var inte så illa att stå i fönstret och titta på fåglar och folk med Gabriel.
Det kommer fler fina dagar. Till veckan kommer nog däck till vagnen. 
..
Jag längtar efter våren... Hela tiden... Det finns nackdelar med Västerbotten...
Till top