Nu tar jag helg!

Allmänt / Permalink / 0
Kändes som en lång och stillsam dag. Men ändå gick den väldigt fort. På slutet insåg vi att vi inte alls hunnit göra allt? Hur nu det kunde gå till!?
Men i trevligt sällskap så.
Gillar mina kollegor! ;)
..
Nu tar jag ledigt två dagar. Gött! :D Måste ut i skogen mer. Två stora burkar lingonsylt räcker ingen stans. Särskilt inte om man redan börjat äta på en! haha. (lingonsylten är nog den viktigaste!) Ska försöka hinna ut på en shoppingtur med Linda. ;) Ska handla mat. Ska umgås med barnen som jag typ inte hunnit träffa nu två dagar. Galet!
Ja dessa två lediga dagar lär gå åt!
..
Känns som om klockan är elva. Ja och idag tänker jag faktiskt anstränga mig och lägga mig tidigt. Jag ska gå emot alla mina mystiska principer och önskningar om att vara en pigg och alert människa som ska hinna med så mycket roligt på kvällen.
Jag är inte det nu! Jag är en trött boll med ont i ryggen.
Orhan har ändå redan lagt sig. :P I morgon ska han på intervju och jag ska köpa mat med barnen. Då behövs energi. Så jag inte förvandlas till surPetra. (har varit mycket sur på sistone!)
..
God natt

Allt löser sig...

Allmänt / Permalink / 0
Fick änteeeligen veta hur stor tjänst jag har framöver. 50 procent. Självklart mer vid högtider. Precis vad jag önskade faktiskt. :) Så jag är väldigt nöjd. Hade inte klagat om jag fått mer men kände att 50 blir bra nu med småbarn och ny bebis på g! :D 
Höll på att skriva min första fasta tjänst.. hehe.. men då glömmer jag ju mina fantastiska karriär som tidningsbud. 
Bortsett från det. Min första fasta tjänst inom det jag faktiskt är utbildad.
Nöjd!!!
..
Så ohyggligt trött idag. Gick runt och gäspade hela tiden. På rasten höll jag på att somna, kände hur ögonlocken blev tunga. Stod och hängde över disken emellanåt sista två timmarna. 
Får väl lägga mig tidigt ikväll. Vilket jag alltid tänker. Men det är ju så trist. Slösa bort egentid på att sova!?
De andra verkar redan ha lagt sig. Även Orhan.. de somna alla tre i vår säng? Undra om jag får plats sen. Förstår inte varför de lagt sig där?
..
Orhan ska på intervju på fredag. Hans nuvarande chef vill ha kvar han och kämpar på för att det ska finnas nåt jobb kvar.
Allt känns liksom så.. bra nu. Jag fick 50 procent. Allt kommer lösa sig och falla på plats. Allt pussel med barnens förskoletider kommer bara ordna sig. Har inte varit orolig men... jag vet inte. En liten stress kanske har funnits. Inte för för försörjning utan för förändring.
Så känns det. 
Känner mig tacksam!
..
 
 

Jag har tydligen större problem med godis än jag tror.

Allmänt / Permalink / 0
Natael har varit dålig i magen länge nu så ringde in idag för att se om det var något man behöver kolla upp. På internet stod det de i alla fall!
Kvinnan i luren tog fram nåt hon läste från och började sedan läsa med högtidlig och överdrivet tydlig stämma. Lät lite som en lärare från en gammal film?
Hon läste bland annat upp ett recept på vätskeersättning. Trodde aldrig vi skulle komma till slutet. Tre ingredienser...
..
Hon kom till en punkt där det stod att man "Börr UNDvika Godis och söta drryckerr!" Hon sa det extra noga och långsamt och tog en paus efter det. Funderade om hon väntade att jag skulle säga nåt? Precis som om hon visste att jag var en sån där typ som brukar ge mina barn karameller stup i kvarten och ville att informationen skulle sjunka in. Chocken över att inte få ge mina barn godis.
"Jaha?" sa jag för att avbryta den stela tystnaden.
"mmmhm!" sa hon sådär långsamt. För att liksom förtydliga vikten och att jag skulle förstå att jag inte får hålla på och ge mina barn sötsaker.
..
Typiskt också...
Lite som när jag var hos en tandläkare som liksom var arg på mig från start för att jag inte skötte mina tänder. Hon ställde varenda fråga aggressivt och och suckade efter svaret som om jag satt och ljög. Försökte få mig att erkänna färg om mina brutala intag av sötsaker! Hon försökte förklara för mig hela tiden att jag säkerligen skulle ha hål i tänderna om en vecka. Spelade ingen roll hur perfekta de såg ut då!
..
Eller när jag var hos en barnmorska och hon försökte övertyga mig om att lugna ner mig med colan. Och att hon inte kunde förstå att jag var så smärt trots att jag intog såna mängder cola.
Det efter att jag sagt att det kunde vara gott med en cola en varm dag. Man kan dricka vatten istället poängterade hon.
Jahaaa?
..
Har fortfarande fina tänder...
Förstår inte. Skriker mitt utseende.. min röst, gottegris? 
Det kanske förstås är ett beroende jag försöker dölja för mig själv...
Till top