Vecka 25

/ Permalink / 0
Igår gick jag ju in i en ny vecka! Så ska genast uppdatera! :D 24 veckor gången! 14 veckor kvar till den vecka då Natte kom. (Vet inte om det brukar vara så att man föder ungefär samma. Men jag har som fått för mig det. Vi får se, vi får se!)
Inte mycket mer att säga. Känner mig ordentligt gravid nu. Magen syns och går inte att dölja längre. Jag är gravid helt enkelt! :P Jag behöver ett par byxor!
Bebisen sparkar, sammandragningar. Ja samma gamla vanliga. Annars mår jag oförskämt bra.
..
Ser fram emot vecka 30. Inte så långt kvar! Då känns det som man tagit sig in på upploppet! haha... Och jag tycker väl att december ska gå snabbt. Händer ju så mycket. Mycket kul att se fram emot! :)
..
Lite fula kvällsbilder i köket! haha.. Men så står det till med magen just nu! ;)

Släkten!

/ Permalink / 0
Sitter och myser med Orhan och äter choklad. :) Har varit borta typ hela helgen. Hälsade på päronen från igår.
Under Lördagen var vi på julmarknaden också. Inte så kul, mest bara lotterier. Men vi fikade och shoppade lite kläder åt alla utom mig! haha. Finns ju inga gravidkläder i Mariestad!
Åkte sedan direkt vidare till Slätte!
..
Anledningen av besöket till mor och far var för att vara med vid Meleks barnvälsignelse idag. Hade tänkt åka dit idag men åkte en dag tidigare. Trevligt och livligt!
På vägen dit passade ljuddämparen på att gå sönder lite mer och nu låter våran bil verkligen som ett flygplan. Om man blundar kan man låtsas att man är på utlandsresa. (Nu blundar inte jag när jag kör bil men om man satt bredvid)
..
Har varit en trevlig lite utflykt hur som helst. Träffa familjen. Fått sakna Orhan lite extra också! Känns bra att vara hemma i lugnet. Det blir otroligt intensivt när alla barnbarn är samlade! haha. Då uppskattar man sitt tråkiga hem lite!
Fick i alla fall sova lite idag. (Brukar ju inte sova Söndagar) Och jag var då verkligt trött för jag sov då oväntat länge utan att vakna till något. Blev chockad när jag tittade på klockan. När sov jag så djupt senast?
..
Barnen livade upp kyrkan också. Natte och Ezekiel gick på reservenergin och sprang runt och stökade precis hela tiden. hahah
 

Bläckfisk!

/ Permalink / 0
Sa att jag var sugen på bläckfisk till Orhan.
Just en sallad vi fick i Italien. En fick och skaldjurssallad. Eller vet inte om man ska kalla den sallad. Den innehöll inga grönsaker utan bara skaldjur och fisk!
..
Har aldrig ätit bläckfisk så annars. Bara bläckfiskringar vilket jag också gillar! :)
Så berättade detta för Orhan och att jag gärna skulle vilja prova göra det hemma någon gång men att i butikerna ligger det ju alltid en hel färsk bläckfisk. Och vad vet jag om att rensa en bläckfisk. Eller det ser så.. snuskigt ut. (förlåt, så får man inte säga om mat) att se hela fisken. Jag vill ha färdiga rena delar!
Men då påstod Orhan att han minsan kunde rensa bläckfisk! En självklarhet!
..
Så nu sitter han och tittar på italienska matlagningsprogram där de gör bläckfisk! haha :D Medan Natael dansar hejvilt till den glada musiken. Ja Natte är vaken. Han vaknade och kunde sen inte somna om. Han fick lite godis som fredagsmys. Vet inte om det blev för mycket av det goda? haha
Som han dansar och håller igång undrar man ju!
..
Snabba kvällsbilder haha
Till top