Vad som är på gång

Allmänt / Permalink / 0
Man kan säga att jag lagt bloggandet lite på is. Kanske är det slut på det.
Gillar att skriva, saknar det. Men sen känner jag nu för tiden att vem som helst läser nu när jag känner mig mer offentlig haha, och jag har ju inget intressant att säga. 
Och jag orkar inte.
 
 
 
Börjar ramla igång nu med rolig planering för året. Jag är trött och ibland trögt. Men samtidigt känns det bra och spännande. Ser fram emo året.
 
Har redan bokat hotell för formex, tagga haha, som jag ska på med Linda.
 
Har hoppat på en Hollandresa med grossisten senare i Mars. För att besöka odlare och auktionen. Kanske Keukenhof. Yey! Har velat åka tillbaka dit nån gång. Kul kul.
 
Tog fina bilder med frisören här igår för att använda i marknadsföringssyfte om vårt samarbete.
Flera brudpar har redan ramlat inoch det är så kul. Så taggad på att nå drömmen om att bli bröllopsflorist. Ett steg i taget.
Och då känner man sig taggad med företaget. När man har ett mål.
 
 
 
 Planerar sommarn och semestern. Blir troligen en resa till västerbotten men jag ser typ fram emot att bara softa också.
 
Drömmer massa om hus på sistone. Vill odla och bli självförsörjande. Det är nästa dröm. Ja då vill jag typ jobba mindre. Så får väl bli när jag nåt min bröllopsdröm.
Men den ligger på lite avstånd. Ska först bli av med lånen för butiken. Det är steg 1. Hoppas på att det klart i år. Tar inte ut nån lön nu utan vi satsar på det ena lånet nu. (Eller tja. Ibland kanske en liten lön slinker med emellanåt.
 
Idag vabbar jag. Och det känns bra det med.
Pojkarna är inte ens sjuka. En spya igår sen klart. Så bara.. skönt idag.
 
Till top