Natten innan..

/ Permalink / 1
Är i Norrtälje nu. Har haft en trevlig dag. Mest med mamma kanske men sen också med mormor och moster!
Orhan och Natael sover bakom mig på en madrass på golvet. Ska snart också hänga med dem och göra detsamma. (Länge sen jag och Orhan sov så tätt haha.. med bebis också! Mysigt det!) Men det är för tidigt att ens försöka sova nu. Vill inte ligga och grunna och planera i onödan precis. Ställde vi nog med tid före avresa. Hur lång tid tar det att amma i morgon. Kommer vi ihåg att lägga hårsprayen i stora väskan.
Ja ni hajar.
,,
Gör föresten inget om jag är trött. Då kan jag sova i morgon på resan. Vi är framme först halv sju och med tanke på att vi lämnar Norrtälje i morgon halv sju så kan man ju säga att resan tar tolv timmar!
Det är nog så trist. Särskilt bussen mellan Rom och Ascoli Piceno. Vad ska man göra där? Läser jag kommer jag ju spy... Får fotografera den glada naturen i centralItalien haha...
..
Snart börjar det...
God natt

Dum fjortis

/ Permalink / 0
Löpte amok i min sminkväska. Använder så lite smink. Ja jag har en hel del men.. ehm... man använder samma saker när jag väl ids sminka mig.
Skulle packa badrumssaker och då bland annat smink så började gräva runt lite. Hittade en liten grej jag fick av Orhans morbrors fru. Har inte använt något där. Men började nu utforska fägerna.
Bland annat någon guldögonskugga som jag alls inte såg bra ut. Gult är tydligen inte min färg. Även om jag skulle önska... haha
Sen började Natael hojta att det var läggdags snart. Dags för vårat kvällsmys rättare sagt. Så hann inte leka mer.
Ska duscha bort det hela snart. Oroa er inte. Jag traskar inte runt med gula ögon och lite spontan brun eyeliner och någon härlig mix av flera läppstift på läpparna! ;)
..
Ja webkameran lyfter ju inte precis fram det gula.
Observera föresten att jag har ett örhänge på mig. Kämpade för någon vecka sen i två dagar med att få fram mina hål igen. Tog sen ut örhänget bara för att ledsamt upptäcka att skiten svullat igen.
Men se nu fick jag i det igen. Nu ska jag bara försöka gräva mig igenom det andra hålet också! :D
Har jag slösat 200 kr på att ta hål som dum fjortis ska jag väl använda dem någon gång i alla fall!!!!
 

Rolig!

/ Permalink / 0
Han skrattade! Han skrattade så han kiknade när jag busade med honom.
Äntligen är det inte bara pappa som är så roooolig! Mamma kan också! Så det så!
..
 
Till top